Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
haaaa..şunu bileydin.bardağın dolu kısmında kal emi...:)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
altaymustafaya yazık oldu:) ama ölürken iyi poz verdi:)

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
ben biliyordum zaten bunun altında kalmayacağını söyle bakeem..ne arada oğlumla anlaştında avizemi topuyla indirmesini söyledin.hııı:(
şimdi giden avizeyemi yanem yoksa etrafın tuzbuz olmuş cam kırıklarının pisliğinemi..:(

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
ne avizeye yan.. ne cam kırıklarının pisliğine:):) kendi haline yan:) sen temizleyecen:)

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
temizledim bile..:) ama sen oğluşumun uyumasını bir görsen hiç bu kadar derin uyumamıştı..:)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
tuşlara yavaş bas:) çatur çutur basıp uyandırma yiğenimi:)

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
ok..oğlumun iyi kalpli abisi...:)

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Güzel olmuş.. Kaleminize sağlık...

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
ölmeden önce son sözü nasıl olsa yorum yapamayacağım. Hakkınızı helal edin olmuştu. Tüm sitedeki arkadaşlardan onun adına hakkınızı helal etmesini istiyorum :D merhumu nasıl bilirdiniz :D . merhum yarın öle namazından önce defnedilecektir :D

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
:-O Cok hostu, Allah razi olsun Kardesim...

Evet çok hoşmuş ölümümü seyretmek;)

:D

Ellerine sağlık abla güzel olmuş :ok:

Herşey tamamda bunu sizden beklemezdim. Yazık:D

beğenmenize sevindim..okuyan gözlerinize sağlık..:)
asıl başrollerdekilerin yorumlarını merak ediyorum..:hahaha::karizma:

Ölen bir adamın ne yorumu olabilirki bacım. Bunu hayalperest Uhibbu'dan beklerdim. Bi ortaklığınız varmı..? :D

ben o kadar canimiyim ya:) bide ölürken cep telefonuna görüntüyü çekmişim:)

Hemde ne caniymişsin varya. Birde Ankara şubem olacaksın :D

sitenin yaramazı olunca ancak böyle bir başrol uygun düştü kusura kalma...:hahaha::rolleyes:

Bizde sitenin garibanı olunca böyle bir rolmü düştü ?(

Çok güzel olmuşşşşşşşş ellerine sağlık kardeşim :alkis::ok::thumbup[1]::hahaha::Smiley (56):

Darağacının güzelliğimi olurmuş:)

altaymustafaya yazık oldu:) ama ölürken iyi poz verdi:)

Normaldede iyi poz veririm. Yakışıklı olmam sayesinde bütün resimler güzel çıkar :-O

Güzel olmuş.. Kaleminize sağlık...

Tabi tabi güzel olmammı. Burda can çekişiyoruz :)

ölmeden önce son sözü nasıl olsa yorum yapamayacağım. Hakkınızı helal edin olmuştu. Tüm sitedeki arkadaşlardan onun adına hakkınızı helal etmesini istiyorum :D merhumu nasıl bilirdiniz :D . merhum yarın öle namazından önce defnedilecektir :D

Evet ölmeden önce herkesten helallik istedim. Hatta cam işiyle uğraştığım için mezrımı camdan istedim :D Son dileğimi bile yerine getirmemiş. Onlar beni iyi bilir diyordum ama bilmiyorlarmış. Ölünce anlamışlardır:D

10 yıl sonra...

Ben Türk filmlerini çok seven ve iyi seyreden biriyim. Siz hiç seyretmemişsiniz anlaşılan.

Ölüm kararı vermeyi hiç sevmeyen ve başka birinin gönüllü olarak kardeşinin yerine ölmesine daha fazla dayanamayacak olan hakim hafız_70 abimiz benim için özel bir darağacı ipi hazırlatmış ve bu ipin ön kısmına ölümü engelleyecek bir boşluk bıraktırmıştır. Herkesin önünde gerçekleştirilen infazda en büyük rol bana kalmış ve başarıyla gerçekleştirilmiştir. Sizinde gördüğünüz gibi sade bir cenaze merasimi düzenlenmiş ve benim cesedim yerine bir maket toprağa verilmiştir. Maketi hazırlayan sizin cani dediğiniz Durubey kardeşimden Allah razı olsun. Ne kadar o bana bende ona atıfta bulunsamda bunlar bir senaryoydu:D

Şimdi İntikam zamanı

Her zaman olduğu gibi en sona en cani olan kalır...

İlk olarak son isteğimi bile yerine getirmeyen mystery'den başlamalıyım. Son isteğim camdan bir kabir olmuştu. Onun ölümüde camdan oldu. Küçük bir tuzak kurarak hallettik işi. Kısaca özetlersek yanımda işe başlayan mystery'e, daha ilk günlerinde işyerinde cam indirirken vincin indirme ayaklarının vidalarını gevşettim. 3 tonluk cam paletinin altında kalarak olaya kaza süsü verdim ve temizliğe başlamış oldum.

Yıllardır Fenerbahçe aşkıyla yanan Tuğra arkadaşıma gelmişti sıra. Onu bir şekilde maça gitmeye ikna ettim. Yalnız bu maç öyle bir maç olmalıydıki ondan da sözlerinin intikamını almalıydım. Bu maç ancak Galatasaray maçı olabilirdi. Hemde Türk Telekom Arena da olmalıydıki olay örtpas edilebilsin. Hem de maç yarındı:D Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesiyle ortalık karışmıştı. Sevinen Tuğra kardeşimiz binlerce Galatasaray'lının arasında ben suya sabuna dahi dokunmadan eriyip gitmişti. Bir Fenerlinin hazin sonu diye kayıtlara aldırdım gazeteci arkadaşlara. Birde ne görelim Hüzün yağmuru bacımda kan revan içinde. Olaylar yatıştıktan sonra olayın içyüzünü öğreniyoruz. Tuğra kardeşimizi o halde görüp yardım etmek isteyen Hüzün yağmuru Galatasaraylı olduğu halde yardım ettiği için ağır yaralı. Ömrüne sakat devam etmek zorunda kalmış. Valla bir taşla iki kuş vurmak aklımda yoktu ama Türk sineması gibi denk geldi işte. Hayat bu :D

Yıllardır memleket hasreti çeken Esmaca kardeşimizi de memleketine kavuşturabilmek için olabildiğince çaba sarfediyorum. Yurtdışında bir olaya karışmam benim için tehlikeli bir durum olacağı için işi Sinop'un güzel teknelerinin olduğu yerlerde halletmeyi planlıyorum. Yeni bir işe başladım artık. Tekne reisliği yapıyorum:D Temel Reis gibi oldu:) Bu yaz için memleketine gelen Esmaca kardeşimizi ailesiyle birlikte kotra gezintisine çıkarıyorum. Kotranın en uç kısmından denizi seyrederken birebirden ayağı kayan (kaydırılan) kardeşimiz karadenizin azgın sularında yaşam mücadelesini kaybediyor.

Sıra geldi Uhibbu Bacımaaaa. Eveeet. Ne yapsak acaba? Ona birşey yapmaya gerek yok. O hayal etsin ben uygularım:D Yerini ve zamanını söyliyeyim. O kendi kendine ölür zaten biliyorum:)
Daha birkaç gün önce. İstanbul'da, Fatih'te, Kendi mekanında hemde Öyle güzel bir yerki Ağaçların yeşilliklerin içinde. Büyükşehir belediyesinin önündeki parkta beni bekliyor. Yıllardır Yenidendoğuşta göremediği kişiyi görecek. Sabırsızca bekliyor. Yalnız ölümümden sonra arkamdan bana söylediklerini unutmuş.:) -ki ben unutmadığım için ordayım. Saatlerce beni bekliyor. Ben geliyorum ve ayakta karşılanıyorum. Oturuyoruz bankta. Elimde kocaman siyah bir poşet. Gerisini siz düşünün. Yada siz niye düşünesinizki o düşünsün :crazy:

Geldik son kahramanaaaa. Senaryoyu yazanaaa. Makbergülü'neee. Fazla söze gerek yok. Bunları okurken başına gelecekleri bildiğinden çoktaaan intihar edip gitmiştir o. :)
Birde şunu diyeyim. Çok sağlıklı öldürdünüz beni :)

Ablalarım kardeşlerim bacılarım bir sorun yok bana göre. Lütfen kimse alınmasın.
Hatamız varsa affola:)
Ben sizleri affettim:)
Sizdende Affedilmeyi bekliyorum :)

Durubey'i soranlarda olur belki. Ne de olsa o benim Kardeşim. Ona ceza yok. Yakında şirket kuracağız onla :ok:

[SES]http://www.serdengecti.org/modules/Flash_MP3_Player/Enstrumental/Asirlik Siir.mp3[/SES]

Üst Alt