Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Ihım..ıhımmm... efenim bunun farkında olan bi üye olarak siteye girdiğimde önce konuları gözden geçiririm her konuya yorum yapmasamda okumaya çalışır daha sonra enfazla 3 konu açarım...bu aslında üyeler içinde çok sağlıklı ve düzenli bi yöntem tavsiyemdir.. ;)
Saygılar...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Çok önemli konuya değişmişsin hafız kardeş.Sabah açılan konuları aynı günün akşamında göremiyoruz maalesef.Konu açılıyor ama okuma oranımız ne durumda acaba.Üyelerimizden temennimiz konu açmadan önce açılmış olan konuları gözden geçirelim lütfen.Emeğe saygı gösterelim.Dua ile kardeşler.

sseeniyye

aciz üye

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
abicim hakikaten şahsımca çok önemli bir konuya değinmişsin...

ALLAH (c.c) razı olsun inşallah..

benimde aklımdaydı bu konu bize tercüman oldun çok saol..

inan bu yüzünden bazen kızıp yorum yazmıyordum ama inşallah ben dahil tüm ihvanlarımız bundan sonra bu konuya daha hassas yaklaşır ve yapılan paylaşımların daha istifadeli olmasını sağlarız..

batmayan ve sonu olmayan güzel'e emanet..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun abim gerçekten önemli bir konuya değinmişsiniz .Bence her konu okunmaya değer okunarak yorum yapılması insanı dahada mutlu ediyor tabiki.Kendi adıma söylim okumadan yorum yapmıyorum emeğe saygı gerek..

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
Çok önemli konuya değindiniz Hocam, hepimize yardımcı oldunuz aynı zamanda ALLAH razı olsun...
:D:D kendimce En iyisini ben yapıyorum... açmış olduğum konular daha 10 tane olmamıştır belkide... bakıyorum bi konu açmak için, çok fazla ve güzel konuları görünce, konu açmaktan vazgeçip okuyup yorum yazmak eniyisidir düşünüyorum.

Teşekkürler.......

Üst Alt