bunun cevabi ruhanimi fizikimi :P
H huzurumsun YD Üyesi Üyelik Tarihi 18 Ağu 2005 Mesajlar 481 Aldığı Beğeniler 1 10 Kas 2005 #21 bunun cevabi ruhanimi fizikimi
YaMusaB YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,716 Aldığı Beğeniler 5 10 Kas 2005 #22 Kişiden kişiye değişir
Hekimoglu YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Ağu 2005 Mesajlar 1,861 Aldığı Beğeniler 191 Konum Amerika 10 Kas 2005 #23 Cevablarin hepsi mantikli geliyor Bende biseyler yürüteyim.... Manevi anlamda: ASK diyebilirim. Maddi anlamda: El ile Dirsek diyebilirim(sag sag,sol sol icin,ne kadar yakin olsa da birbirine dokunuduramiyoruz
Cevablarin hepsi mantikli geliyor Bende biseyler yürüteyim.... Manevi anlamda: ASK diyebilirim. Maddi anlamda: El ile Dirsek diyebilirim(sag sag,sol sol icin,ne kadar yakin olsa da birbirine dokunuduramiyoruz
YaMusaB YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,716 Aldığı Beğeniler 5 10 Kas 2005 #24 Hekimoğlu onlarda değil malesef, başka düşüesi olan yok mu...
Hekimoglu YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Ağu 2005 Mesajlar 1,861 Aldığı Beğeniler 191 Konum Amerika 10 Kas 2005 #25 Allah Allah yaa, Kardesim biraz ip ucu ver..bu sekil olmayacak gibi
YaMusaB YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,716 Aldığı Beğeniler 5 10 Kas 2005 #26 Ya ipucu sölersem hemen bulursunuz
DuaM cici anne :) Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,561 Aldığı Beğeniler 10 Takım Galatasaray 10 Kas 2005 #27 Bu na cevaben çok yanıt gelmiş arkadaşlardan... Ama hiç biride değilmiş Acaba bu bi duygu yakınlıgındanmı bahsediyor.? Hani denilir ya ''Seven Sevdigiyledir'' Her nerede olursa olsun Sevilen Mutlak Seven onunladır.. Bumu hem yakın hem uzak?? Artık ne cvp gelecek gerçekten bende merak ettiim..
Bu na cevaben çok yanıt gelmiş arkadaşlardan... Ama hiç biride değilmiş Acaba bu bi duygu yakınlıgındanmı bahsediyor.? Hani denilir ya ''Seven Sevdigiyledir'' Her nerede olursa olsun Sevilen Mutlak Seven onunladır.. Bumu hem yakın hem uzak?? Artık ne cvp gelecek gerçekten bende merak ettiim..
eslem YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,072 Aldığı Beğeniler 2 10 Kas 2005 #28 bende merak etdim ya acaba cvb ney?? Eğer bize hem yakın hem uzak olansa ölüm bence .. musab artık fazla merakda bırakmadan cevaplasan artık..
bende merak etdim ya acaba cvb ney?? Eğer bize hem yakın hem uzak olansa ölüm bence .. musab artık fazla merakda bırakmadan cevaplasan artık..
YaMusaB YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,716 Aldığı Beğeniler 5 10 Kas 2005 #29 @Duanur; -değil malesef, merak etmeye devam inşaAllah @Eslem; -sen merak etmesen şaşardım zaten, nede olsa şevvalle aynı gen havuzundansınız
@Duanur; -değil malesef, merak etmeye devam inşaAllah @Eslem; -sen merak etmesen şaşardım zaten, nede olsa şevvalle aynı gen havuzundansınız
eslem YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,072 Aldığı Beğeniler 2 10 Kas 2005 #30 Orjinal Yazarı YaMusaB @Eslem; -sen merak etmesen şaşardım zaten, nede olsa şevvalle aynı gen havuzundansınız Genişletmek için tıkla ... ben sana bişi demicekdim susuyom yarın öbürgün bişi dedim die keser mesersin..
Orjinal Yazarı YaMusaB @Eslem; -sen merak etmesen şaşardım zaten, nede olsa şevvalle aynı gen havuzundansınız Genişletmek için tıkla ... ben sana bişi demicekdim susuyom yarın öbürgün bişi dedim die keser mesersin..