Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Habibemsin
Dinimizde bunun dogru olmadigini biliyoruz ama hepimizde chat yaptigimiz icin bir türlü yanlis oldugunu kabullenemiyoruz..
Sanal alemde dünyanin bir ucunda bir baska erkekle sohbet ediyoruz..
Malesef iyi yönlerde kullanmamiz gereken bu teknolji icadini kötü yönlerde kullaniyoruz..

Sana katiliyorum ablam. Insan yaptigi surece hata oldugunu kabullenmek istemiyor. Hata oldugunu biliyor aslinda, ama demekki yeterince idrak edemiyor. Etseydi, yapmazdi... Degil mi?

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
niyet hayır olduktan sonra.....insan karşısındakinden ne beklediğini ne vermek istediğini bildikten sonra....ve görüntü ses olayı olmadıkça ..islami ahlak ve çerçevede yapılan chatte bir sakınc görmüyorum tam aksine faydası var.....unutmayalım ki nasıl ki konuştuklarımızı yazıcı melekler yazıyorsa ...burda yazdıklarımızı da yazıyorlar sanmayın ki bunlar önemsiz.......

niyet hayır akıbet hayır olur inşaallah......

cüneyd-i

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
...SANAL ALEMDE KİMİ NEREDE BULMAK İSTEDİĞİNİZİ İYİ BİLMENİZ GEREKİR_?...

İKİNCİ OLARAK DA SORDUĞUNUZ SORULARA VE VERİLEN CEVAPLARA İKİLEMSİZ CEVAPLAR VE AYNI ORTAK DEĞERLERİN MİRASÇISI VE YAŞAYANI KİŞİLİKLER GEREKLİDİR...

YOKSA AKIBET HAYIR OLMAZ...

TUTKU

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim...

TUTKU

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Habibemsin
Dinimizde bunun dogru olmadigini biliyoruz ama hepimizde chat yaptigimiz icin bir türlü yanlis oldugunu kabullenemiyoruz..
Sanal alemde dünyanin bir ucunda bir baska erkekle sohbet ediyoruz..
Malesef iyi yönlerde kullanmamiz gereken bu teknolji icadini kötü yönlerde kullaniyoruz..

dinimizde bunun doğru olmadığını nerden çıkarıyorsunuz?

setre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Zarardan başka bir şey getirmez,herşey arkadaşlık dostlukla başlıyor kimse başına otururken başka niyetler düşünürek oturmuyor zaten ;)

H ü z ü n

SuLar Durulursa..

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
İnternet içinde herşeyi barındıran bir dünya gibi..onda var olanlara iyi bakmak gerekir..içinde bulunanlardan iyileri alırsak kendimize iyidir ama kötülükleri alırsak işte o zaman vay halimize..ama insanların iradeleri kendi elindedir..bunu düşünürsek bence herkes kendine seçtiği yolun mükafatını alır..

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
bencede uygun dİİl chat arkadasliĞi. Ne kadar taniyabİlİrsİnkİ karŞi tarafi sanal sonucta. Allah sonumuzu hayreylesİn gİttİkÇe rezİl bİ dÜnyaya doĞru adim adim İlerlİyoruz...

Üst Alt