Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
gazoz kardesim elin baya yatkin masallah. sairimiz var ressamimiz var
herseyimiz var allaha sükür.

daha igrenci aklima gelmedi diyorsun :D bu yeterli imansizlara.
Domuz,öküz ve seytan karisimi bir mahluk cikmis nihayetinde ))))))

eline saglik.

berfinn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Hepsi cok güzeldi ve cok düşündüren resimlerdi hepsinde ayrı bir anlam vardı.Ellerine yüregine saglık kardeşim =)

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
yozgat117ju.jpg

buda yozgat
memleketim benimm....

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Musti askolsun benim cizdigim resimleri burda ben cizdim diye hava atiyosun.Inanmayin kardesler ben cizdim bunlari dermisim hehehe :D :DSaka saka ah nerde bende o kabiliyet....Ben stilistciyim baska birsey cizemem... :D Gercekten cok güzeller ya ellerine saglik...Devamini bekliyoruz....

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Günes
Musti askolsun benim cizdigim resimleri burda ben cizdim diye hava atiyosun.Inanmayin kardesler ben cizdim bunlari dermisim hehehe :D :DSaka saka ah nerde bende o kabiliyet....Ben stilistciyim baska birsey cizemem... :D Gercekten cok güzeller ya ellerine saglik...Devamini bekliyoruz....

gunes sende stillerini yayinla bence mutlaka ....

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von gazozuna_ilaç_atcam
ORiJiNAL YAZARI : Günes

gunes sende stillerini yayinla bence mutlaka ....

Ayyy yok rezil mi olim...Ben hic ne siirlerimi nede cizdigim stilleri kimseye göstermedim...Zaten sinirim den yaktim daha da ne yaziyom ne de ciziyom...Bir de yakarken balkonun halisini da yaktim)))))Ayyyy yeni almistik o haliyi))))Ben eski ben degilim malesef...(((

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : gazozuna_ilaç_atcam
yozgat117ju.jpg

buda yozgat
memleketim benimm....

6 7 yıl önce ordaydım gazozcu kardeş ama ozaman stadınızda çalışmalar vardı yenilenmiş galiba hayırlı olsu..

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
gazozuma ilaç atsam elinizin alışmaması böyleyse alışmış halini inanın çok merak ediyorum..resimler harika elleriniz dert görmesin..yüreginize saglık.çok beyendim resimleri...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
iLk önce nickin beni $a$irtmi$ti, $imdi cizimLerin :]

Harika oLmu$Lar karde$.. cidden eLin cok yatkin..
kabiLiyetLisin bu konuda, heLaL oLsun..

devamini bekLiyoruz insaALLAH..

seLametLe

Üst Alt