Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
şaka bir yana tabiki sende haklısın ablam..
ben şu açıdan dedim..yani cahil bir insan değil ALLAH c.c,kur'anı,kaderi..ve rızkı vereni ve cana kıymanın ne demek olduğunu illaki okumuştur..yani ALLAH nasip ederse bir yere öğretmen olacak birgün..ve sınıfında bir sürü çocuk eğitecek öğretecek..öbür yanda cenabı hak hayırlı bir eş nasip edecek evlenecekler..yuvası çocukları olacak...güzel şeyler düşünmek lazım..
ama senin dediğin gibi RABBİM kimseyide kaldıramayacağı bir imtihan.a tabi tutmasın..sabretmek lazım...:)

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
.Tövbe etmek elindeyken, ümidini kesene şaşarım..!! Hz.Ali r.a

aynen kurban sabir sabir :(
cekildi sinop :hihi:

ali09

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
sağolun arkadaşlar allah razı olsun

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
amin cümlemizden kardeş..inşAllah azda olsa seni rahatlatmışızdır..ama unutmaki....HUZUR İSLAMDA....ALLAHA EMANET OL...

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
FORUMA YENİ ÜYE OLDUM ,YANLIŞ YERE YAZIYORSAM KUSURA BAKMAYIN,29 yaşında bir öğretmenim ,lakin 6 senedir atanamıyorum bölümüm itibari ile bu bana çok sıkıntı veriyor iş arıyorum bulamıyorum iş tam oldu derken olmuyor direniyorum uğraşıyorum hep birşeyler yarım kalıyor,artuk tamaen depresyona girdim çok uyumaya başladım ,nişanlımda işsiz olduğum için terketti bazen hayatıma son vermek ,istiyorum çok canım sıkkın ne önberirsiniz dostlar ders çalışmak istiyorum işim olsa bile kaçamakta olsa gerekirse uyumayıp ders çalışmak istiyorum bana ne tavsiyede bulunursunuz
çeveremdekilerin çoğu atandı ben ne atanabildim ne evlenebildim bu bir imtihan mıdır

Kardeş belli ki çok dertlisiniz. Rabbim bundan büyük dert vermesin.
Sıkıntı halindeyken bol bol inşirah suresi okuyun. Bizler de dua edelim size. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez. O yüzden Allah'ın izniyle bu zorlukları aşacaksınızdır. Ama biraz sabretmeniz lazım.
'' Allah sabredenlerle beraberdir.''
Sabredin dua edin. Ablamın da dediği gibi ibadetlerinize sıkı sıkı sarılın. Bol bol dua edin.Rabbim yar ve yardımcınız olsun

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
aslında yaşları,50 li 60 lı öğretmenleri görevden almak lazım beli iki büklüm olmıuş hala ders veriyor bu fedakarlık değil bencilliğin ta kendisi, otur evinde tak gözlüğünü gözüne ,gazete oku ,roman oku yada biliyorsan Kur'an oku hadi hadi torun sev mübarek yazık değilmi bunca gençlerin hayatını altüst ediyorsunuz,töbe Yarabbi...

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
ablam :hihi: sakin

Üst Alt