Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Normal bir grip salgını neyse bu koronada benim görüşümce o , bilmişlik yapıp şöyle düşünüyorum böyle düşünüyorum demiycem, zaten herkesin alim oldugunu bilim adamı oldugunu sanallarda ve sosyal medyalarda sıkça görüyoruz.. benim için bu korona agır belirtileri olan yan etkileri etkisi tepkisi dayanaılmaz ağrılar ve sancıları insana tebelleş eden bir virüs.. insan eliyle oluşturuldugunu düşünmüyorum ben.. kıyamet alametlerinden bir parça bilgisi olan işin derinliğini bilir..

tedavi amaçlı kullanılan ilaçlara bir bakın... bir insanın kaldıramayacağı kadar yan etkileri var ve yogun olarak kullanıyorsun ve ayrı ayrı ilaçların ayrı ayrı aynı anda yan etki yapması sonucu iyice direnç kırılıyor... birde birşey farkettim korona olan arkdaşlar sayesinde.. her koronalıya ayrı bir ilaç veriliyor.. sebeb olarakta var olan kronik hastalıklar bahane ediliyor... buda demek oluyorki verilen ilaçlar korona için değil.. diğer hastalıgının zuhur etmemesi için..

beyler korona öldürmez korkmayın ama dikkatide elden bırakmayın yaşlılar için.. psikolojik baskı korkusu adamı öldürür korona degil.. lan allah istemese ne olabilirki tedbirde takdiri durdurmaz ama siz başkaları için tedbir alın.

Üst Alt