Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı silaucan
Duygu sömürüsü en büyük silahınız dimi.. :p

DUYGU VAR Kİ SÖMÜRÜYOZ,DEMEK Kİ DEĞERLİ ERKEKLERİMİZ DUYGUSUZ,HEHE BURDAN ÇIKAN SONUÇ BU,DUYGUSUZSUNUZ İŞTE,NE OLCEK :D[/quote]

Duygu denilince Erkekler sizden duyguludur bea.Yeri gelince Ağlarız Yeri gelince güleriz Yeri Gelincede Bir Çakarız birde Felek Çakar. :D

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
işte delilleriyle şiddet yanlısı(canavar) :p ;( olduğunuzu ispatladınız,ah bu erkekler ahhh ;(,dövermişmişmişler de,severmişmişmişler de,her duygunuz yalan beeeee ;(nasıl inanırız sizlere,kız aklı su aklıymış :p

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı silaucan
işte delilleriyle şiddet yanlısı(canavar) :p ;( olduğunuzu ispatladınız,ah bu erkekler ahhh ;(,dövermişmişmişler de,severmişmişmişler de,her dugunuz yalan beeeee ;(

Erkegin vurdugu yerde gül bitermiş.Mesela Ben Evli olsam hanımım gül bahcesine döner. :D

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
gül bahçesinde gezmek için gül olmak lazım, :psen gül müsün ki?dikenlerini yolarlar senin bee,hemde büyük zevkle:)Allah seni alacak zavallı kardeşimize yardım etsin,ne çilesi varmış garibimin,düştü bir kötüye ne etsin kaderi böyleymiş :p :D :)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı silaucan
gül bahçesinde gezmek için gül olmak lazım, :psen gül müsün ki?dikenlerini yolarlar senin bee,hemde büyük zevkle:)Allah seni alacak zavallı kardeşimize yardım etsin,ne çilesi varmış garibimin,düştü bir kötüye ne etsin kaderi böyleymiş :p :D :)

Beni alacak kişi Aldanmaz buna eminim..Şuanda Ciddi Anlamda düşündüm bir Dilber var Ama biz birbirimizi Allah rızası için seviyoruz..Normal Bir aşk deil bizimkisi El kaldıraram ona Hepisi şaka idi Yani :D

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
hah şöyle doğru yolu bul kardeşim,bak bir dilber nelere kadirmiş,Mevlam şakalarınla sana ve ona güzel günler yaşatsın,ama sakın ha feleğin sillesinden çarptırma zavallıya,ben yine de uyarıyım,belli olmaz sizin işiniz,erkek işte.... :p

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı silaucan
hah şöyle doğru yolu bul kardeşim,bak bir dilber nelere kadirmiş,Mevlam şakalarınla sana ve ona güzel günler yaşatsın,ama sakın ha feleğin sillesinden çarptırma zavallıya,ben yine de uyarıyım,belli olmaz sizin işiniz,erkek işte.... :p

Hergün iyi davranırsak Ligth erkek oluruz ara sıra çakmak gerekir Sizi bilirim ben yok yorgunum şu bulaşıkları yıka yok hastayım çamaşırları yıka yok psikolojim bozuk yemek yap oldu başka.. X(

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Allahıma yalvarıyorum dünyada ki tüm erkekler inşallah light olur,light kalır,light yaşar ve light olarak nesil devam ettirirler,aminnnnn :p =) :)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı silaucan
Allahıma yalvarıyorum dünyada ki tüm erkekler inşallah light olur,light kalır,light yaşar ve light olarak nesil devam ettirirler,aminnnnn :p =) :)

Hayatınız beddua ile geçiyor zaten ne diyeyim Allah Kız milletine Hidayet Versin.. :p

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
beddua değil ki bu eyi düşünürsen göreceksin ki her iki tarafın selameti açısından eyi bir dua....hemide çoookk eyi bir duaaa :p :p

Üst Alt