Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ORiJiNAL YAZARI : esencemrem
ORiJiNAL YAZARI : hilalumut
misafir umduğunu değil bulduğunu yer ,Allah ne verdiyse paylaşırız...

orası kesin canım türk misafiri umdugunu degil buldugunu yer....pratik olarak yapacagımız en kısa zamanda pasta çörek vs varsa tariflaeri alalım lütfen....birgün lazım olur bellimi olur....
alemsin esen abla :D
kolayi var sende annem gibi yap
önceden poacalar yap ve buzluga koy musafir gelemden bir kac saat önce cikar ve koy
benim annem calistigi icin geneld ebyöle yapyior cünki baska türlü zamani yok ancak musafir pazar günü gelirse rahat rahat yapar ;)

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
belkide dondurucuya koymadım pat diye biri geldi eeee...:):)

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
belkide dondurucuya koymadım pat diye biri geldi eeee...:):)

o zaman mısır patlat :D çayın yanında patlamış mısır iyi gider .pratik bir çözüm işte :D

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
:p :p kesin çözüm emin abi....çok da pratikmiş

ee ne olacak garibanın çözümü böyle pratik olur işte. :D
aklıma ne geldi biliyor musun :) erzurumlu bir garibanın hikayesi geldi

vaktiyle erzumda gariban bir vatandaşımızın evine gece geç vakitlerde kapısı tık tık vurulmuş. açmış bakmış ki bir tanrı misafiri .buyur etmiş içeri.hoşgeldiniz filan .derken evde bakmış ki yiyecek bir şey zaten yok. hemen gözü duvardaki saza ilişmiş.

-ağam demiş,kusuruma bakma bir şey ikram edemiyon emme dur ben sana bi türkü ikram edeyim :D demiş. başlamış sazını çalmaya

ikram nedir ki esas önemli olan bir tatlı söz ve bir güler yüzdür..

ama yinede berfiin kardeşin yaptığı ikram hoşuma gitti. önce kahve sonra çay ardından pasta börek çörek ,sonra tatlı, ardından meyve çerezler kuruyemişler ohooooo :D

Üst Alt