ALLAH CC hayırlı uzun ömürler versin canım daha nice senelere mutlu ve sa lıklı erişmek dilegiyle
fzehra YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 Ağu 2005 Mesajlar 9,365 Aldığı Beğeniler 1,490 Konum İstanbul 10 Eyl 2005 #11 ALLAH CC hayırlı uzun ömürler versin canım daha nice senelere mutlu ve sa lıklı erişmek dilegiyle
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 10 Eyl 2005 #12 mutlu yillar guzide kardesim . yeni yasin sana huzur ve mutluuk getirsin ... nice saglikli sihatli iman dolu yillara .. iyiki dogmussun ...
mutlu yillar guzide kardesim . yeni yasin sana huzur ve mutluuk getirsin ... nice saglikli sihatli iman dolu yillara .. iyiki dogmussun ...
Y y@sin_@y99 YD Üyesi Üyelik Tarihi 9 Eyl 2005 Mesajlar 72 Aldığı Beğeniler 0 10 Eyl 2005 #13 Rabbim sa lık huzur mutluluk versin......... Hira duymasın ama (Başak burçlarına acayipli i var bilmem anlatabildim mi?)
Rabbim sa lık huzur mutluluk versin......... Hira duymasın ama (Başak burçlarına acayipli i var bilmem anlatabildim mi?)
G Güzide YD Üyesi Üyelik Tarihi 9 Eyl 2005 Mesajlar 37 Aldığı Beğeniler 0 11 Eyl 2005 #14 Allah razi olsun Cihan, fzehra ve yasin abi.. Dualriniza amin, amin,amin... Yasin abi, hiranin basak burclarina ne gibi bir gicikligi varmis bakayim.. Burclara pek onem vermem ama basak burcunun ozellikleri bana uymuyor zaten... : )
Allah razi olsun Cihan, fzehra ve yasin abi.. Dualriniza amin, amin,amin... Yasin abi, hiranin basak burclarina ne gibi bir gicikligi varmis bakayim.. Burclara pek onem vermem ama basak burcunun ozellikleri bana uymuyor zaten... : )
eslem YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,072 Aldığı Beğeniler 2 11 Eyl 2005 #15 Güzide biraz geç oldu ama yeni yaşın hayırlı u urlu olsun inş..
K KAMELYAM YD Üyesi Üyelik Tarihi 30 Ağu 2005 Mesajlar 460 Aldığı Beğeniler 2 11 Eyl 2005 #16 YENİ YASIN HAYIRLI OLSUN .. GÜZİDE ALLAH HAYIRLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN..
B Başak YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 Ağu 2005 Mesajlar 1,488 Aldığı Beğeniler 5 12 Eyl 2005 #17 Orjinal Yazarı Güzide Hmm, hem ayni yastayim hem ayni zamanlarda dogmusuz, ne guzel ! Ben de senin gecmis dogum gununu tebrik ederim, hayirli senelere : ) Genişletmek için tıkla ... Sag ol canım
Orjinal Yazarı Güzide Hmm, hem ayni yastayim hem ayni zamanlarda dogmusuz, ne guzel ! Ben de senin gecmis dogum gununu tebrik ederim, hayirli senelere : ) Genişletmek için tıkla ... Sag ol canım
S subat YD Üyesi Üyelik Tarihi 9 Eyl 2005 Mesajlar 199 Aldığı Beğeniler 0 12 Eyl 2005 #18 Dogum gününüz kutlu olsun, daha nice mutlu ve imanlı yıllara...
G Güzide YD Üyesi Üyelik Tarihi 9 Eyl 2005 Mesajlar 37 Aldığı Beğeniler 0 13 Eyl 2005 #19 Kusura bakmayin biraz gec gordum mesajlari... Tesekkurler, hepiniz sagolun