Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
dogumgunu10fn5.gif

canım bacım benim doğum günün kutlu olsun. dilerim rabbimden tüm güzellikler seninle olsun. Hayatta hiç ağlamıyasın ağlamaların bile neşeden oldun. nice yıllara canım.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
oy ölürüm ya rabbaim hoşnut olsun işten çok geç geldim bakayım siteye kardeşleirmziden birseyler öğreneyim derken derken gördüm günü bile unutmuşum ne kadarda hızlı geçiyor hayat yada ne kadar da hızlı geçiyoruz hayattan ki artık kendimziden farkında olamiyoruz bugüne eriştiren bir nefes bir gün daha veren rabbaimize sonsuz hamdu senalar olsun şükürden aciz kardeşine şükrütmeye vesile kıldıgın bu paylaşim için rabbaim hosnut olsun dilsitan kardeşim :)

rabbaim cümlemizi hayırlı bereketli ömürler ihsan eyleyip zerreyi miskal bu ömürde rizasinindan yolunda hizmetten ayirmasin beyhude geçirenlerden eylemesin insaAllah

amin amin cümlemizden bacicim
hizmet dolu günler yazmayi unutmusum
gece vakti:hihi:

nice beraber senelere :kanki:

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Doğum gününüz kutlu olsun Rabbim sağlıklı hayırlı sevdiklerinizle olacağınız bir hayat nasip etsin inş.

Üst Alt