Amin çok saol kardeşim..
mabed Bir_Katre Üyelik Tarihi 24 Eki 2005 Mesajlar 2,864 Aldığı Beğeniler 20 3 Mar 2008 #31 Amin çok saol kardeşim..
sürmeli Bir_Katre Üyelik Tarihi 20 Ağu 2006 Mesajlar 3,305 Aldığı Beğeniler 26 Takım Diğer 3 Mar 2008 #32 doğum günün kutlu olsun sevgi yumağım Rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin hayırlısı ile... :tıktık:
doğum günün kutlu olsun sevgi yumağım Rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin hayırlısı ile... :tıktık:
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 5 Mar 2008 #33 canım bidenem... bu konuyu ben acmak ıstıyordum ama saglık sorunlarım sebebıyle bılg basına gecme fırsatım pek olmadı.. kucuk bır mesajla yanında oldugumu hıssettırmeye calıstım.. ııkı dogdun.. ıyıkı dustun yuregımın en vazgecılmez kosesıne.. kalbe dusurene şükür.. seni seviyorum.. sevgıyle hayrla huzurla nurla ımanla nıce senelere canımın bıdenesı...
canım bidenem... bu konuyu ben acmak ıstıyordum ama saglık sorunlarım sebebıyle bılg basına gecme fırsatım pek olmadı.. kucuk bır mesajla yanında oldugumu hıssettırmeye calıstım.. ııkı dogdun.. ıyıkı dustun yuregımın en vazgecılmez kosesıne.. kalbe dusurene şükür.. seni seviyorum.. sevgıyle hayrla huzurla nurla ımanla nıce senelere canımın bıdenesı...
mabed Bir_Katre Üyelik Tarihi 24 Eki 2005 Mesajlar 2,864 Aldığı Beğeniler 20 6 Mar 2008 #34 Allah razı olsun bidenem.neyin var hayırdır.Allah şifa versin..
Vukuf-i Kalbi ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳ Üyelik Tarihi 11 Şub 2008 Mesajlar 2,672 Aldığı Beğeniler 8 Konum iskeLetLer diyarından Takım Fenerbahçe 6 Mar 2008 #35 Yeni Yaşın Mübarek Olsun Kardeşim...