Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

**beyaz_nur**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Amİn amİn İnŞ kardeŞİm..yakin arkadaŞlar daha zor oluyo

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli sizlerle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...

canım kardeşim bu msjı yazdığında aramıza yeni katılmıştı:(
bi varmış bi yokmuş seni unutmayacağız canım bacım...:ağlıyorum::ağlıyorum::ağlıyorum:

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
kaderin cilvesi midir nedir dün sevindik bugün ise üzülüyoruz...
yazarken bile ellerim titriyor dünya ne kadarda kısa acaba bizim vaktimiz ne zaman kim bilir

rabbim güzel bacımın mekanını cennet eylesin dünyada böyle güzel arkadaşlarla olduğu gibi kabirde mahşerdede iyilerle nazlı kullarla beraber eylesin

12kb0.gif

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
yazarken bile ellerim titriyor dünya ne kadarda kısa acaba bizim vaktimiz ne zaman kim bilir

rabbim güzel bacımın mekanını cennet eylesin dünyada böyle güzel arkadaşlarla olduğu gibi kabirde mahşerdede iyilerle nazlı kullarla beraber eylesin

12kb0.gif

Amin
amin
amin....Allah razı olsun...

Hansa

Lailahe İllallah..

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Diğer
tutuldum kaldım.........
.........

amin inşallah ecmain : (

Üst Alt