Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
GÜRGEN (Zevk Sahibi)
Dış görünüşüne ve bakımlı olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düsünür. Hayatı mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı sevgililer bulmak ister. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez.Kararlarından da asla emin olmaz.

tutmadı
:D

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ORiJiNAL YAZARI : silaucan
ORiJiNAL YAZARI : KanDamLaSi
CEVİZ (Tutku)
Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Egoist ve agresiftir. Beklenmedik tepkiler gösterir. Asil bir ruhu vardır. Spontanedir. Çok hırslıdır ve hiç esnekliği yoktur. Zor ve alışılmışın dışında bir estir. Çok zor beğenir.Sadece takdir eder. Çok kıskanç ve tutkuludur. Uyum göstermek için fazla fedakarlık
etmekten de hoşlanmaz. İlginç stratejiler üretir.

Vay beee... ! :D Bu Beni AnLatiyor Cidden.. Ama AsLa Egoist DegiLimdir... :O

Kandamlası bende Ceviz ağacıyım Gülhane Parkında,ama ne o benim farkımda,ne ben onun farkında =)

bende de hırsın H'si ve kıskançlığın K'si yok ki.....

yaf abLa bunLar kafadan uyduruk bi$iLer yazioLar miLLete kandirmaca i$te i$Leri gücLeri ne :D

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
İNCİR (Hassasiyet)
Çok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen, aile hayatına düşkün, iyi bir baba ve hayvanseverdir. Sosyal bir kelebekgibidir. Espriden anlar, aylaklığı ve tembelliği de sever. Bencilliğivardır. Akıllı ve pratiktir.

PAYLASIM ICIN TESEKKURLER ABIIM
AMA PEK TUTMUYO BENIMKII ;)

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
15-24 Mayıs Kestane

evet sifa kardes maalisef ben kastaneyim........aslinda findik olmayi isterdim ne de olsa benim bölgem........ellerine sağlik

fatsali

Üst Alt