Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
ALLAH Razı Olsun inşALLAH
Çok Aydınlatıcı bir bilgi bende sürekli inşALLAH Derdim

GÜL*FURKAN

Allah Azze ve Celle

Aldığı Beğeniler
2
evet güzel bi paylasimdı bende dualarda sabır istememiz gerektiğini okumuştum dert olmasa neye sabredeceğiz değil mi... dua etmek bile başlı başına sanat

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
Ama Şöyle ßir Durumda Var
Necaşi Peygamber Efendimize 3 Soru Yönelmiştti Değilmi
Peygamber Efendimiz inşALLAH demediği için Cebrail (a.s) Ona Vahiy Getirmedi ....???????

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
2 gündür düşünüyorum ama ßu Olay Aklıma Geldi .....

AZADGENC

Niyet Hayr. Akıbet Hayr

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
Duâların sonunda âmin demek sünnettir. Peygamber Efendimiz (asm) bir adamın ısrarla duâ ettiğini işitince, “Mührü basarsa vacip oldu!” buyurmuşlardır.

Ashab-ı Kiram: “Mühür nedir ya Resulallah?” diye sorunca da, “Duasına âmin demektir” buyurmuştur.

Keza Peygamber Efendimiz (asm) buyurmuştur ki: “Bana namazda olsun, duâdan sonra olsun, Allah tarafından âmin demek nimeti verildi. Bu, Musa müstesna benden önce kimseye verilmemişti; Musa duâ eder, Harun âmin derdi. Siz de duânızı âmin ile bitiriniz! Bu suretle Allah onu kabul eder.”

“Duâların sonunda söylenen “Âmin!”, mü’min kullarının dili üzerinde Âlemlerin Rabbinin mührüdür.”

Her Amin bir Mühürdür

Üst Alt