Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ya RABBİ
Yeryüzündeki bütün müminlere Lailaheillallah Muhammedün Resulullah bayrağı altında birleşmeyi, tek güç tek kuvvet, tek yumruk, tek vücut olmalarını sağla. Kafirlerin bütün oyun ve tuzaklarını komplo ve entrikalarına karşı bilinçli, şuurlu, basiretli, ferasetli güçlü, kuvvetli ve tedbirli olmalarını sağla.

basortu2.jpg

Ya RABBİ!
Yeryüzünde zulme uğrayan bütün Müslüman mazlum ve mustazaflara; güç, kuvvet, sabır, sebat, direnç, dayanma gücü, bilinç ve şuurla sırlarını gizleyebilme takatini nasip eyleyerek onlara uzanan zalim elleri kurut. Müminlere, hassaten mümine bacılarımıza uzanan zalim elleri kurut, darmadağın et, yerlerin dibine geçir.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
[GLOW=blue]Ya RABBİ!
Sırat köprüsünden kolay geçenlerden, defteri sağ elinden verilip mizanı ağır basanlardan, arşı alanın altında gölgelenenlerden, Kevser havzı başında MUHAMMED MUSTAFA S.A.V habibinin şefaatine nail olanlardan kıl bizi.[/GLOW]

medine9.jpg

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ya RABBİ!
En sevdiğin şehidler gibi yaşamayı, ahlaklanmayı yeryüzünde yürüyebilmeyi ve en sevdiğin şehitler gibi şehit olabilmeyi nasip eyle bizlere
.

mihrabresul1.jpg

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ya RABBİ!
Hz.Yusufa verdiğin zindan anlayışını zindandaki bütün müminlere nasip eyleyerek zindanların Medrese-i Yusufiyeye çevirebilme bilincini, şuurunu ve olanaklarını nasip ederek en mükemmel bir şekilde istifade edebilme imkanı sağla.

mekke2.jpg

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
[span=deeppink]Ya RABBİ
Her türlü delaletten gizli ve aşikar her türlü şirkten, tüm nefsani hastalıklardan gıybetten, nifaktan, fısktan, hasetten, kibirden ucbtan zararlı öfkeden cümlemizi koru..AMİN..[/span]

medine3.jpg

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
[span=red]Ya RABBİ!
Ölülerimizi kabir azabından azad eyleyerek merhamet ve mağfiretine vasıl eyle, sağlarımızı cehalet azabından kurtararak gaflet uykusundan hüşyar kılarak İslamın izzet ve şerefine hidayet eyle; saadeti nasip ederek rüyeti cemaline mazhar eyle bizleri.

Amin velhamdulillahi rabbil alemin[/span]

medineravza1.jpg

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490

Necmeddin kardeş burayı ne güzel dua bahçesine çevirmişsiniz bütün yaptığınız dualara mülyonlarca kere AMİNN AMİNN DİYORUM

"Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Re­sûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sı­ğındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır. (8)

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
BESMELE.gif

[span=crimson]YA RABBİ! yüreğinde zerre kadar seni anan, sana dayanan, sana kanayan herkese acı, imanın nuruyla donat,
Zira sen dilediğini hidayete erdirensin ey lütfunun sınırı olmayan!
Ey ALLAH ım diyene acıyan!
Ey merhametin kalbi!
Varlığımızın ve bütün evernin sahibi!
Hayatımıza haram ve helal çizgilerini çeken sahibimiz! kıl,
Bizleri iman nuruyla donat ki nice tomurcukların güle durmasına vesile olalım, Cemre cemre çoğalt bizi,
Yağmur yağmur yağdır bizi imanın serin diyarlarından mahrum kalmış kurak yüreklere,
Irmak ırmak coştur bizi
Beyhude geçmiş yıllardan nice canlar döndürelim,
Coşkun coşkun çağlat bizi
Yüreklerdeki gaflet yangını söndürelim,
Hep sana Rabbim! Hep sana sadık kıl cümlemizi[/span]

mekke1.jpg

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
04033.jpg

[span=orange]DUA silahımızı kuşanalım ey insanlar

Dua, biliriz ki iki çeşittir ... Biri ulvî, biri fiîlî dua ...
Bize belki Rahmani dua daha kolay geliyor. illaki onsuz olmuyor lâkin artık duanın diğer yüzünü de yani fiîlî duayı da kullanalım ve bir ş.eyler yapalım ...

Bir çocuk büyütelim... Bir aç doyuralım ...
Bir sevgi besleyelim .
Bir sevda yeşertelim .
Bir kitap okuyalım ...
Bir DUA edelim; yürekten ... Aminler arasında.
Bir dua ... Sonra:
Yalvaralım O mühür sahibine ... Ve O''ndan yardım isteyelim ... Bir selam verelim ...
Bir salâvat getirelim. ..
Bir gönül rızası alalım ...
Bir cümle yazalım ...
Ve ne yaparsak, Allah için yapalım ... Bir gül yetiştirelim&
Bir gece olalım ...
Bir gündüz çağıralım ... Bir kandil yakalım ... Bir mum ışığı olalım ... Bir düş kuralım ...
Bir düşler Ülkesine uçalım ... Bir hayal edelim ...
Bir mecnun çağıralım Bir Bilal olalım ...
Ve göğsümüzde taş yeşertelim ... Bir Sümeyye olalım ...
Ve kalbimizde ağırlayalım. acımasız mızrakları&Bir Filistin''li olalım ...
Bir tankın altına yatalım ... Bir Çeçen olalım ... Sevdamıza koşalım ...
Ve ölümü sevelim ...
Ve biz,
Müslüman olduğumuzu UNUTMAYALIM!!! Müslümanlığı, kimliklerle sınırlamayalım ... VE GÜLE ONUN KOKUSUNU VEREN RAB''BE BİRAZ DAHA YAKLAŞALIM ...
Evet Dostum ...
Artık sıra sende ...
Ne yaparsan yap;
Allah için olsun.
Allah için ...
Allah için .. :
Allah-u Teala tüm dualarımızı kabul etsin ... Amin ...
ALLAH TÜM MÜSLÜMANLAR''I BU ZOR İMTİHANDA
BAŞARIYA ULAŞTIRSIN İNŞAALLAH ... [/span]

Üst Alt