Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elest bezminde söz verip geldim yeryüzüne.Önce "ikrâ" dedi Yaradan.Okudum...Ve sonra kalem verdi "batır yüreğine" dedi...Yaşarken Sen oldum,yazarken Aşk.O'nu okudum sonun da ben yoktum...
Ey gün, uyan, zerreler dans ediyor. bütün evren dans ediyor. Mutluluktan perişan olmuş ruhlar dans ediyor. Kulağına danslarının onları nereye götürdüğünü söyleyeceğim. Havadaki ve çöldeki bütün zerreler, İyi bilin, onlar sanki deliler. Her bir zerre mutlu ya da mahzûn. Hakkında hiçbir şey söylenmeyen güneşe tutulurlar..
"Eşyayı dahi incitme" diyen medeniyetin mensuplarıyız. Su içtiği bardağı öpen Mevlevileri düşünün. Ormana girerken, genç ağaçları korkutmamak için baltanın sapını bezle saran Tahtacıları...
Şimdi ise birbirlerinin küçük bir hatasını bekleyen ne çok insan var.
Yağmur dünyanın her yerine aynı dilde yağar. Güneş hep aynı anlama gelir. Toprak daima topraktır. Fakat insan başkadır. Toprağı kıymetli yapan, yağmuru rahmet bilen, suya azizlik payesi veren insandır. Her birimiz bir âlemiz..