Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Kardeşler Emre öyle böyle bir oyuncu değil galatasaraylılar için. Emrenin yeri çok farklı. Gölge kardeşim ben sizi çok iyi anlıyorum merak etmeyiniz, Fenerbahçe Cumhuriyeti yapmış bir terbiyesizlik, idare edin : )

Türkiye'de tek bir cumhuriyet vardır o da Türkiye cumhuriyetidir sizin cumhuriyetiniz olsa olsa hayal cumhuriyeti olur ancak öyle avutursunuz kendinizi :D

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Türkiyenin cumhuriyet olması, Fenerbahçenin cumhuriyet olmasından bence daha şüpheli, onun için ispata gerek yok gölge abi ;)

Boş ver Emre gitmiş olabilir, hatta sizde istemişsiniz olsun alamayabilirsiniz de, kafanıza takmayın : )

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Siz böyle sahte cumhuriyetlerle kendinizi avutmaya devam edin önümüzdeki sezon yine biz şampiyonuz emre olayına gelince profesyonellik olayı var futbolda adam nereye isterse oraya gider iş paraya bakar ama fenere faydalı bir oyuncu olacağını sanmıyorum yoksa gerisi angarya :D

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Siz böyle sahte cumhuriyetlerle kendinizi avutmaya devam edin önümüzdeki sezon yine biz şampiyonuz emre olayına gelince profesyonellik olayı var futbolda adam nereye isterse oraya gider iş paraya bakar ama fenere faydalı bir oyuncu olacağını sanmıyorum yoksa gerisi angarya :D

Emrenin fenere gelmesine bu kadar üzüleceğini hiç tahmin etmemiştim Gölge kardeşim.

Bu kadar üzüleceğinizi bilseydim emreyi fenere aldırmazdım yaw

Hala ağlayacaksan geri verelim istersen.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Şampiyonluğun yolu her zaman ki gibi yine bizden geçer biz istemezsek siz asla şampiyon olamazsınız.

ŞAMPİYON FENEBAHÇE

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5

Gölge abi siz yine şampiyon olabilirsiniz, ihtimali yok değil : ) ama her zaman favori Fenerbahçedir unutmayın; bu da bazı şeyleri açıklyor sanırım.

Emreye gelince eğer bir oyuncuyu iki takım isteyip birisi alıyorsa; demek ki iki takım arasında bir fark var ki tercih edilmiş. Siz ister ayrı ayrı düşünüp para deyin, ister şampiyonlar liginde tutanabilecek bir takıma gitmek deyin... isterse biraz da geniş düşünüp bütün faktörler gözönüne alınıp da bu karar alınmış deyin... Her kapı yine Fenere çıkıyor ama olsun kafanıza takmayın, galatasarayda birgün eski günlerine dönüp o seviyeye gelecektir, ben inanıyorum : )

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
aslında emrenin febeye geldiğini duyunca çok şaşırmıştım çünkü "Türkiyede gs den başka takımda oynamam" demişti
sonra aklıma tümer metin geldi oda bjk den başka takımda oynamam demişti ama febe ye gitti
o yüzden fazla üzülmedim febeye hayırlı olsun öyle futbolcunun gs de işi yok zaten
öyleleri anca febe ye yarar
birde bir söz kullanılmış "birgün herkes febeli olcak" diye
sözünüz doğrudur evet bir gün herkes febeli olcak

ama geri kalan 364 gün 6 saat herkes gs li olcak :)

Üst Alt