Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Kimsenin yaptigi kötüLügü "sen" insan oLarak cezaLandiramazsin! ALLAHü teaLa istedigi gibi Rahman ve Rahim oLan adi iLe cezaLandirir insanLarin canina kiyanLari... dövücezde noLucak ?? onLar yaptikLari kötLükLerden vaz mi gecicek? Hayir, daha´da beter oLucak.. dövmek sorunu cözmek degiLdir, ate$i aLevLendirir ancak.. icimiz onLara kar$i kizgin bir aLev topu, ha cikti ha cikacak..
OnLarin ba$ina geLecek var, ALLAHü teaLa onLarin karde$Lerimize ettigi zuLmü/kötüLügü cezasiz birakmaz.. ya dünyada, ya ahirette..

"Savaşın ; ALLAH Yolunda Savaşanlarla,Sizde ALLAH Yolunda Savaşın..."

ALLAH cc yoLunda sava$mak gerekiyorsa, sava$mazmi yüregi yanik insanLar..
DövmekLe degiL iki ka$inin ortasindan vurmakLa geberirLer ancak!

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : KanDamLaSi
Kimsenin yaptigi kötüLügü "sen" insan oLarak cezaLandiramazsin! ALLAHü teaLa istedigi gibi Rahman ve Rahim oLan adi iLe cezaLandirir insanLarin canina kiyanLari... dövücezde noLucak ?? onLar yaptikLari kötLükLerden vaz mi gecicek? Hayir, daha´da beter oLucak.. dövmek sorunu cözmek degiLdir, ate$i aLevLendirir ancak.. icimiz onLara kar$i kizgin bir aLev topu, ha cikti ha cikacak..
OnLarin ba$ina geLecek var, ALLAHü teaLa onLarin karde$Lerimize ettigi zuLmü/kötüLügü cezasiz birakmaz.. ya dünyada, ya ahirette..

"Savaşın ; ALLAH Yolunda Savaşanlarla,Sizde ALLAH Yolunda Savaşın..."

ALLAH cc yoLunda sava$mak gerekiyorsa, sava$mazmi yüregi yanik insanLar..
DövmekLe degiL iki ka$inin ortasindan vurmakLa geberirLer ancak!

Dövmek kavramını nasıl algıladınız onu anlıyamıyorum?

icimiz onLara kar$i kizgin bir aLev topu, ha cikti ha cikacak..

işte bu ateş topu ister dövmekle,ister savaşmakla,yürekle bilekle ve ellerinde sacede TAŞ ları olan bir halkla kafirlerle savaşıp dövüşmek istiyorum..

savaştan maksad kimyasal silahlar vb..mi?

ellerinde TAŞ ları olan mücahidlerimiz ozaman Allah adına savaşmasınlar nasıl olsa Allah onları dunya ve ahirette cezalandıracak''amenna'' ama Allah biz kullarını savaşlarda savaşayız die Allah yolunda Savaşın buyurmuş..

bu ister bi Taş bi yumruk ve bir kurşun olsun sen onları Alllah adına vuruyorsun..

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
zalim kafirlerin ancak boyunlarını vurarak yola yetirile.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bence konu burdan anlamından çıkmış maksadını aşmış

nefsi olmuş gibi...

o kafir guruhu için birbirimizi kırmıyalım derim...

hepimizin gayesi kafirleri ve dine saldıran her kim varsa onlara buğuz

bu elle olur dille olur top tüfek yada bir taş ile yada kalemle olur

yani önemli olan onlara buğuz etmemiz

tabiki birde sevgili RASULMUZ gibi hidayetleri için dua etmek..

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Konuyu açan kardeşle bir anlam kargaşası yaşadık sanırım. Dövmek kelimesi savaş olarak hiç kullanılmadığından, o manaya geleceğini düşünmedim açıkcası.
Dediğim gibi dövmek hiçbir zaman çözüm değil. Hatta zarar. Şöyle ki, karşı taraf daha da hırslanır. Bıraktığınız anda sizin için en tehlikeli kişi olur.

Ama savaş farklı, kılıcı çekersin kellesini uçurursun, bir daha sesini çıkaramaz. Tabii önce tebliği yaptıktan sonra.

Konuyu açan kardeş hakkını helal etsin.

muhabbetle

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ORiJiNAL YAZARI : YaMusaB
Konuyu açan kardeşle bir anlam kargaşası yaşadık sanırım. Dövmek kelimesi savaş olarak hiç kullanılmadığından, o manaya geleceğini düşünmedim açıkcası.
Tercüman oLmu$ karde$imizin bu yazisi bana..

Konuyu tarti$ma haLine cevriLmi$ görmüyorum acikcasi...
sonucta burda isti$are ediyoruz ve kimse birbirinide kirmaz..
öyLe bir durum oLsa zaten konuya kiLit vururduk..

seLametLe

ALLAH cc mavaffak kiLsin insaALLAH...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Kelimelerin aciz kaldığı,

cümlelerin dağıldığı,

sayfaların tükendiği ,

içimi alev alev tutuşturan bütün bedenimi saran iliklerime işleyen duygularımı sana nasıl ifade edeyim bilemiyorum...

Hani firak ve Vuslatın keşiştiği noktada yürekleri parçalayan , güneşin karı erittiği gibi insanı eriten gözyaşları var ya...

Hani boğazın düğümlenir kelimeler içini kemirir bağırmak istersin sesin çıkmaz ya...

Hani yükseten düşersin kabusunda tutunmak istersin bir yere bütün gücünle imdat istersin de kimseler duymaz Yaa..

Hani yolcusun fırtınadır, her taraf toz duman şimşekler gökleri yırtar ve zifiri bir karanlık ve sığınacak bir yerin olmaz Yaa...

Hani çöldesin susamışsın hemen ötede serap görürsün, koşarsın ona su diye, sen ona koştukça o senden uzaklaşır ya..

Ve Yalnızsın seni kimseler umursamaz , kimseler yalnızlığının farkına varmaz, yabani hem cinslerin kahkahaları inerye kafana balyoz gibi ,sende öylece kala kalırsın bir başına ve yalnızlık okyanusunda bir batıp bir çıkıyorsun suyun üstündeki çöp gibi, yılanlar sokulur yalnızlığına dost diye düşmana sarılırsın Ya...

İşte ben bu duyguları yaşıyorum mazlum İslam Ümmetinin halini her düşündüğüm de.....

Üst Alt