Bize bişi olmaz kızlar korkmayın :D
Loya O Eskidendi..... Üyelik Tarihi 22 Eyl 2007 Mesajlar 2,285 Aldığı Beğeniler 17 Konum RİZE Takım Trabzonspor 29 Ara 2007 #11 Bize bişi olmaz kızlar korkmayın
Geceler Sükut_u Sonbahar Üyelik Tarihi 11 Nis 2007 Mesajlar 24,205 Aldığı Beğeniler 22,175 Takım Fenerbahçe 29 Ara 2007 #12 Allah(c.c) iyiligini versin Hafiz kardesim bu ne böyle yaaa erkeklerin böyle düsünceleri var ama siz bayanlardan korkun derim ben
Allah(c.c) iyiligini versin Hafiz kardesim bu ne böyle yaaa erkeklerin böyle düsünceleri var ama siz bayanlardan korkun derim ben
Nurlu_Kalp YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Kas 2005 Mesajlar 261 Aldığı Beğeniler 2 Konum *HoLLaNDa* Takım Galatasaray 29 Ara 2007 #13 Sinir erkekler nolacak
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 29 Ara 2007 #14 ORiJiNAL YAZARI : Nurlu_Kalp Sinir erkekler nolacak Genişletmek için tıkla ... erkekleri sinir edenler kim acep...
ORiJiNAL YAZARI : Nurlu_Kalp Sinir erkekler nolacak Genişletmek için tıkla ... erkekleri sinir edenler kim acep...
Hafız_70 YD Üyesi Üyelik Tarihi 29 Eyl 2007 Mesajlar 8,243 Aldığı Beğeniler 6,432 Takım Fenerbahçe 30 Ara 2007 #15 Erkeklerin neler çektiğini bir Allah birde erkekler bilir zaten Görüyonuz işte yine kötü erkekler,her zamöan ki gibi ama Aslında erkekler olmadan bir hayat düşünülebilirmi
Erkeklerin neler çektiğini bir Allah birde erkekler bilir zaten Görüyonuz işte yine kötü erkekler,her zamöan ki gibi ama Aslında erkekler olmadan bir hayat düşünülebilirmi
MuhacirEnsar YD Üyesi Üyelik Tarihi 31 Eki 2005 Mesajlar 6,511 Aldığı Beğeniler 40 Konum MEDİNE Takım Fenerbahçe 30 Ara 2007 #16 ORiJiNAL YAZARI : Bayram Yazık kim bilir ne kadar cektirmiş adama ki eline silah veriyor. :tongue: Genişletmek için tıkla ... evet aynen abi walla öle nedir cektiğimiz wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ORiJiNAL YAZARI : Bayram Yazık kim bilir ne kadar cektirmiş adama ki eline silah veriyor. :tongue: Genişletmek için tıkla ... evet aynen abi walla öle nedir cektiğimiz wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gölge Dost İstersen Allah Yeter Üyelik Tarihi 1 Kas 2005 Mesajlar 4,662 Aldığı Beğeniler 29 Konum İstanbul - Eyüpsultan Takım Galatasaray 30 Ara 2007 #17 Erkekler melektir bence ben diyorum ki kadın silahı tutar tutmaz tetiğe basacaktır yazık olacak adama ....
Erkekler melektir bence ben diyorum ki kadın silahı tutar tutmaz tetiğe basacaktır yazık olacak adama ....