Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Kadının Erkeğini mutlu etmesi kadının üzerinde vebaldir. Erkeğinde Kadınını mutlu etmesi erkeğin üzerinde vebaldir. Biz erkekler unutmayalımki Kadınlar bizlere birer emanettir zamanı gelince o emaneti teslim edeceğiz ve o emanetten sorguya hesaba çekileceğiz oysa kadınlar bizden hesaba çekilmezler. Unutmayın dünya hayatı bakii değildir Bir gün öleceğiz dünyadan alınıp ahirete götürüleceğiz. Hesabını veremeyeceğimiz amellerden uzak duralım inşaallah.

ACEC İSİMLİ ÜYENİN BU YAZISI OLDUKÇA MANİDAR VE OLAYI ÖZETLEYEN GÜZEL BİR YAZIDIR....
HERKES ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAK ZORUNDADIR...
DİLERİM ZORUNLULUK BİR YANA SEVEREK GÖREVLERİMİZİ YERİNE GETİRENLERDEN OLALIM,ÇÜNKÜ EVLİLİK AYNI ZAMANDA YÜCE RABBİMİZİN BİZLERE BİR EMRİDİR,PEYGAMBER SÜNNETİDİR....

LeyL

Bismihû

Aldığı Beğeniler
4
Bana bu biraz feminist kadınların sözleri gibi geldi.Erkeğin kadından bir derce üstün olduğu unutulmamalı.Huylar kolay vazgeçilecek şeyler değildir."Can çıkmadıkca huy çıkmaz" diye bir atasözümüz vardır hatırlatmak isterim.

Feminizt kadınlara bakacak olursak erkek ile kadının eşit olduğu iddae ederler.Bu çok büyük bir yanılgı.Erkeğin kuvvetli,kadınında zayıf yaratıldığını Allah (c.c.) bizzat kuran da bidirmiştir.

feminzte benzetildigimi yeni okudum acikcasi üzüldüm, "feminizt"lerin anlayisinda esitlikden bahsetmedim yorumumu tekrar okursaniz sevinirim.

--> http://www.yenidendogus.net/soru-ce...-ethitlidhi-soez-konusu-mudur.html#post194790

ozan

Siyah Sancak

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
ahir zamanda yaşıyoruz şuanda islami şartlarda evlilikler eskisi gibi yaşanmamakta,
kadın kendi görevlerini bilmemekte ve eşlerinin yaptıkları tavırlara aynı şekilde karşılık vermektedir..
tabiki kocanında görevlerini bilmesi gerekmektedir fakat son yıllarda gerek teknoloji gerekse önümüze sürülen dayatmalarla birlikte kadınlarımızda müthiş bir değişim yaşanmaktadır.kendilerini eşleriyle eşit görmektedir bu nasıl yanılsamadır bunu düşünen bayan arkadaşlarımız için gerçekten üzülmekteyim..
oysa herşey KURAN-I KERİMDE anlatılmaktadır aile kavramı bu kurallara uyarak yaşandığı müddetçe sorun olmaz ..
Selam ve DUA ile...

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Evlilik her iki tarafında birşeyler feda etmesidir bence...

Allah razı olsun...

Üst Alt