Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
ve aleykümüsselam zerre dahi geçti ise helali hostur sizde ediniz rabbim yolunuzu açik bahtınızı yar eylesin yar ve yardımcınız olsun ebeden dua ile

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Üzüldüm gerçekten.. Vardır her ayrılığın bir sebebi.. Her daim Rabbe emanet et ruhunu!

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
bende çok üzüldüm canım ya yolun her daim açık olsun inşaAllah seni yine aramızda görürüz

hilalumut

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Fenerbahçe
aleyküm selam yolunuz açık olsun sizde hakkınızı helal edin....

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Ayrılmanıza çok üzüldüm kardeşim ama muhakkak nedeniniz vardır onun için kararınıza saygı duyuyoruz.buzamana kadarki paylaşımlarınız için allah razı olsun binlercekez. Olmayan bir hakkımız varsa herdaim helaldir. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Engüzele emanetsiniz.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Aleyküm selam... Yolunuz açık olsun, gidiş sebebinizi bilemiyoruz elbette ama umarım bizden kaynaklanan bir durum değildir.

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Aleyküm selam... Yolunuz açık olsun, gidiş sebebinizi bilemiyoruz elbette ama umarım bizden kaynaklanan bir durum değildir.

İyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim Rabbimin güzel yürekli insanları!Bu sadece şahsi alınmış bir karardır hiç bir yönetici veya üye veya kurumlarla (: ilgili bir şikayet ve sıkıntıdan dolayı değil!önemle arzederim!Bunu belirtmek için özellikle girmek istedim zan altında kalmanızı gönlüm yeğlemez!el hasılı kelam budur meram Dilistanım üzülme canım benim Allah razı olsun güzel yüreğinde bana da bir köşe ayırdığın için burada olmasamda dualarım ve yüreğim inanınki sizinle Dostlar! Tekrar Selam ve Dua ile unutulmamak temennisi ile....

:gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul:

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Yüreklere suyuda serptim diyorsun (:
unutulmaman adına arada konularını güncelleyebilirim . ;)

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
herzaman kalbimdesin canim :gul :gul:

unutmak ne kelime
sende bizi sensiz birakma zaman buldukca gir emi :)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Aleyküm selam şaşırdım dogrusu..banlanan üyeler dışında burdan pek giden olmaz.. ;( Hakkımız varsada hell olsun...Üzüldüm..Allah yolunu açık etsin ne diyim :yazık:

Üst Alt