Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

BirKuL

¤ LamElif ¤

Aldığı Beğeniler
0
YenidenDogus Formun kıymetli üyeleri,

Mütevazi karşılamanız için hepinize teşekkür ediyorum. İnsaAllah faydalı oluruz. Rabbim (c.c) hepimizi sevdiği kullarından eylesin.. Hayr'da yarışanlardan oluruz insaAllah..

Sevgi ve Dua ile..

aleyna aleyküm selam :)
Ailemize hoşgelmişsinz sefalar getirmişsiniz :)
Kalbi bağların kuvvetli olduğu...dua iletişimiyle birbirine sımsıkı baglanılan bir ailenin yeni ferdi olarak aramızda olmanız benı cok mutlu ettı :) :ok:
Rabbim hayırlarda bir kılsın...Hayırlı birer kul eylesin inşaAllah...
benim öve öve bitiremediğim bu güzel yürekliler ailemi seveceğinize inanıyorum :)

Âminn.. Ecmain.. Bil Mukabele..

Değerli MeLeK Bacım, vesile olduğunuz için Allah'ım razı olsun.. İnsaAllah sefa getirenlerden oluruz..

Ve Aleyküm Selâm ve Rahmetullah... Hoş Geldin Kıymetli Kardeşim, Hayırlı Olsun inş.
Gelir gelmez hayırlı paylaşımlara başlamışsın seçkin tercihlerin duyarlı yorumlarınla bir başkasın Allah razı olsun Allah utandırmasın sevgili kardeşim:G:

Hoşbulduk Kıymetli Ablacığım.. Siz de Hoşgeldiniz..

Ne kadar uğraşsakta sizin kadar kaliteli konular ve yorumlar yapayız.. Çok Teşekkür ederim yorumunuz için.. Rabbim razı olsun...:gulver:

Üst Alt