Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Fenerbahçeli kardeşlerimiz bu yıl uğradıkları hezimeti Galatasarayla mı avutmaya çalışcak yeni sezona kadar,
7-1'in acısı seneler geçsede geçmemiş olucak ki her fırsatta kendinizi Galatasarayla kıyaslıyorsunuz, bu da bizi ne kadar önemsediğinizi gösterir, teşekürler :-O
Bu konulara yazmazdım ama tutamadım :D

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Fenerbahçeli kardeşlerimiz bu yıl uğradıkları hezimeti Galatasarayla mı avutmaya çalışcak yeni sezona kadar,
7-1'in acısı seneler geçsede geçmemiş olucak ki her fırsatta kendinizi Galatasarayla kıyaslıyorsunuz, bu da bizi ne kadar önemsediğinizi gösterir, teşekürler :-O

çok haklısın nur kardeşim:gulver: şampiyonluğa sevinemiyorlar:gs: yenmek avrupa şampiyonası gibi mutlu oluyorlar.. Tüm fenerbahçelilere teşşekür ediyoruz..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe

MaşaAllah Nur kardeşime..Evet sizi çok önemsiyoruz tabiki.Hatta keşke diyoruz bu lig sadece cimbomla fener arasında olsaydı.:hahaha:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:hahaha: :hahaha:

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
bu ülkede hazmı en zor takım fenerbahçe derdi benim babam , hakikaten görülen oki adam boş konuşmuyo

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
bir takım 10 sene boyunca rakip takıma sahasında üstünlük kuramazmı yahu pes doğrusu.
gerçi biz türkiye kupasını yıllardır alamıyoruz ama farklı takımlara yeniliyoruz en azından

kış meleği

Allah'ın Aciz Bİr Kulu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
galatasarayında tek kusuru fenere yenilmek olsun ne olacak sanki
işte kendilerini sadece galatasarayı yenerek avutuyorlar ne yapsınlar ....:D

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
bir takım 10 sene boyunca rakip takıma sahasında üstünlük kuramazmı yahu pes doğrusu.
gerçi biz türkiye kupasını yıllardır alamıyoruz ama farklı takımlara yeniliyoruz en azından

:alkis::alkis::alkis:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
bu ülkede hazmı en zor takım fenerbahçe derdi benim babam , hakikaten görülen oki adam boş konuşmuyo

Allah hayırlı uzun mürler versin.Doğru söze ne denirki?Babanızın elinden öpüyorum Sofi kardeşim.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
galatasarayında tek kusuru fenere yenilmek olsun ne olacak sanki
işte kendilerini sadece galatasarayı yenerek avutuyorlar ne yapsınlar ....:D

Galatasaray bizim moral kaynağımızı,galatasaray bizim vitaminimiz,galatasaray bizim antibiyotiğimiz:hahaha:

Üst Alt