Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Tebessüm ablam bakma sen onlara 8)

keremm kardeş; sizin başarınızla felan avrupa bileti almadık bikerem, fenerbahçe şampiyon olup, şamp takım direk şamp ligine gider kuralları çerçevesinden gidiyor...

pendik meselesine gelince, tomso mu ne bi takım vardı pendikten beter... dünyaya rezil olduğunuz maç :D, ama canınız saolsun...

buarada rezillik demişken, çok şükür biz taraftarımızdan para dilenecek kadar rezil durumlara düşmedik :D

ilkay kardeş, feneri küçük yazarak, bana deve kuşunun kafasını kuma gömmesini hatırlattınız :D

Ama siz feneri sevmesenizde, biz cimbomu çok seviyoruz... ;)

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : YaMusaB

ilkay kardeş, feneri küçük yazarak, bana deve kuşunun kafasını kuma gömmesini hatırlattınız :D

Ama siz feneri sevmesenizde, biz cimbomu çok seviyoruz... ;)

oy oy oy cevaplarda hazır ve nazır.. :D
ben öyle fanatik maçlarını takip eden bir GALATARAY lı değilim..
benim burda dediklerim yaptıklarım latifeden ibaret.. :D

ama şu gerçek oldum olası fenerbahçe :) den nefret
ediyorum bunun gerekçeside sanırım geçmişte yönetimden nefret ettiğim başkanı ve biraz burunlarının havada olması..

çoğu tanıdığım fenerli bu şekilde ondan mütevellit..

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
aynı şekilde bizimkisi de latife ama gerçekçi olma özelliğinde olan latifelerden 8)

muhabbetle

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ya bu fenerliler fazla yer kaplamıyo gb alanı fazla degil zaten birde siz yer kaplamayın :D

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Bence Böyle karşılıklı atışmakla olmaz herkes belgelerini getirsin öyle konuşsun

Tarafsız birisi olarakda bu belgeler benden olsun konunun kalkınması için :D
445133rw.jpg

muzdelife

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
YaMusaB kardeşim bir fenerli olarak paylaşımlarını zevkle izliyorum teşekkürler ALLAH'a emanet olun

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Belge mi dediniz... Kardeşim Kerem ilk önce neyin tartışmasını yapıyoruz onu ii kavra ok... Fenerbahçe-galatasaray arasındaki çekişmeyi tartışıyorsak bana fenerbahçe-gs nin maçlarını rekabetlerini getireceksin...

Yoksa genel olarak her nokta diyorsan, tamam onu da konuşuruz... 8)

Ama nefsin konuşmasın, hakikatler konuşsun ok :]

Üst Alt