Bir golf klübunun soyunma odasında bir sürü adam giyiniyormuş. Ortada duran bir cep telefonu çalmış, yakınındaki bir adam hands-free konum düğmesine basmış ve giyinirken konuşmaya başlamış.
askaasıgım: Alo
uhibbu: Merhaba şekerim, kulüpte misin?
askaasıgım: Evet.
uhibbu: Ay ben burda süper bir deri ceket gördüm. 1000 dolarcık. Alabilir miyim?
askaasıgım: Oluur, madem çok sevdin, al tabii.
uhibbu: Aslında buradan önce de galeriye uğradım. 2008 modelleri gelmiş, tam istediğim renkte birini buldum.
askaasıgım: Ne kadar?
uhibbu: 60 000 dolarcık.
askaasıgım: O parayı vereceksem bütün aksesuarlarını isterim ama...
uhibbu: Yaşasınnn! Bir şey daha var, geçen sene beğendiğimiz ev yine satılık ve 450 000 dolar istiyorlar.
askaasıgım: Tamam, ama 420 000 dolardan fazla verme sakın.
uhibbu: Oldu şekerim. Sonra görüşürüz. Seni seviyorum.
askaasıgım: Ben de seni...Görüşürüz.
askaasıgım telefonu kapatıp afallamış şekilde onu seyreden topluluğa döner ve sorar:
"Bu telefon kimin, bilen var m
askaasıgım: Alo
uhibbu: Merhaba şekerim, kulüpte misin?
askaasıgım: Evet.
uhibbu: Ay ben burda süper bir deri ceket gördüm. 1000 dolarcık. Alabilir miyim?
askaasıgım: Oluur, madem çok sevdin, al tabii.
uhibbu: Aslında buradan önce de galeriye uğradım. 2008 modelleri gelmiş, tam istediğim renkte birini buldum.
askaasıgım: Ne kadar?
uhibbu: 60 000 dolarcık.
askaasıgım: O parayı vereceksem bütün aksesuarlarını isterim ama...
uhibbu: Yaşasınnn! Bir şey daha var, geçen sene beğendiğimiz ev yine satılık ve 450 000 dolar istiyorlar.
askaasıgım: Tamam, ama 420 000 dolardan fazla verme sakın.
uhibbu: Oldu şekerim. Sonra görüşürüz. Seni seviyorum.
askaasıgım: Ben de seni...Görüşürüz.
askaasıgım telefonu kapatıp afallamış şekilde onu seyreden topluluğa döner ve sorar:
"Bu telefon kimin, bilen var m

![Friends[1] :kanki: :kanki:](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/friends[1].gif)