Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
KARDEŞ

Bardağın boşaldıysa çay doldurayımmı sana tavşan kanı..

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Ben ozaman buna BOŞ konu derim Durubey;)

boş değil makarasına yazılmış bişi..

kimse benim konularım üzerinden sağa sola laf yetiştirmeye yada sosyal mesajlarını vermeye çalışmasın.. gidin nerde napıyosanız yapın.. ADAMI HASTA ETMEYİN.. son günlerde birkaç kişi iyice sabrımı taşırdı patlama noktasındayım bulaşmayın bana lütfen....kimsenin kalbini kırmak istemiyorum

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Beni sevmemen için al bir neden daha:)
Güzel kardeşim,hakkını helal et sabrını ve bardağını taşırdı isem..konu açtın yorumumuzu yaptık..üye isek yorum yapmaya hakkımız var vede eleştiriyede tahammülün olması gerek..tanıdığım kadarı ile seni bu kapasite mevcut sende..tatlı tatlı atışıyoruz..üstünde durulacak mevzuu yok ortada..en azından benim için:)
Hayırla kal..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
forumda sevmediklerimin listesini yapayım:) Sevmezsen sevme lan çokta tınn dediğinizi duyar gibiyim:)

arora: Hemşerim olduğu ve benim görmediğim yerleri gördüğü için

bukadar ti olduğu belli bişey için amma lakırdı edilmiş yahu :Smiley (74):
yani kimse alınıp kırılmasın zaman zaman herkes yapıyor olmakla birlikte sitede o kadar geyik muhabbeti oluşuyor ki bir yenisi daha eklenmiş olur o olur darlanmaya ne gerek yahu :tatil:

yalnız dikkatinizi çekerim en havalı gerekçe benim :Roflol::tatil:
Frozen üzülmene(ay ben üzülmene mi dedim dilim sürçmüş hasetine diyecektim :Smiley (74)::p) deymez bi teklifim var Fotoğraf makinamın kabına sıkışırım dersen bedava usul seni de gezdiririm :D görmediğin yerleri görürsün.. ama birinci sınıf makina kabım ona göre :-; :D

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Aslinda burda Durubey sevdigi kisileri konu almis..
Ben kendi adima öyle anladim..
Tebessüm ettirdi bizlere/bana
..

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Beni sevmemen için al bir neden daha:)
Güzel kardeşim,hakkını helal et sabrını ve bardağını taşırdı isem..konu açtın yorumumuzu yaptık..üye isek yorum yapmaya hakkımız var vede eleştiriyede tahammülün olması gerek..tanıdığım kadarı ile seni bu kapasite mevcut sende..tatlı tatlı atışıyoruz..üstünde durulacak mevzuu yok ortada..en azından benim için:)
Hayırla kal..

ayna sen beni eleştirmiyorsun ben az çok biliyorum kimlerle atıştığınızı.. ve beninm canım bu atışmalara sıkılıyor.. Bu beş para etmez atışmalar yüzünden çok değerli arkadaşlarımın canı sıkılıyor kalpleri kırılıyor.. Bırakın birbirinizle atışmayı Gelin benimle atışın... Ben hepinizin kurşununa göğüs gererim.. Ama benim arkadaşlarım yufka yürekli.. onlarla atışmayın... direk sana yazıyormuş gibi oldu ama aslında genel konuşuyorum...

Üst Alt