Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabını okuyorum çok iyi kitap dediğimde
Namı diğer gamlı baykuş dediğim yeğenim ki kitap kurdudur
Teyze fazla hayale kapılma demişti:)
Nasıl kapılmam ki! ¡
Anneler gününde bir kutu dolusu klasikleri okumam için bana yollayan bir uşağım vardı:)
Herşeye rağmen umutvarım evvelallah gençler????️????

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
Hız'la geçen hayata meydan okur hani...
Bazı vakitler yahut an'ların yavaşlığında uzayan zamanlar... Ahhh
İyi ki var olmuşlar, oluyorlar, hep olsunlar????

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Söyleyecek söz var ama dil söze gelmiyor, suskunlukların içinde boğuluyorum. Başa gelen herşeye Şükür etmekten başka birşey gelmiyor elden. Bir hastalık çıktı Abimi verdim toprağa daha 42 sinde idi ve doğum gününde vefat etti, 3 gözü yaşlı yetim bıraktı arkasında. Rabbim şehitlik versin inşallah. Abimi kaybettikten sonra sosyal ortamlardan kişilerden uzaklaştıkça uzaklaştım. Hayatımda herşey anlamsızlaştı ve hayata karşı soğudum. İsyan ettiğim yok ama kafamdaki soru işaretlerine cevap bulamadım uzun zamandır. Herşey düzelecek derken 06.02.2023 saat 04:17 de büyük bir sallantı ama ne sallantı daha önce böyle birşey yaşamamışım. Bir sağa bir sola çarparken duyduğumuz seslerin tarifi yok hiç işitmediğimiz sesler büyük bir kaos kaçmaya çalışırken ayakta duramadığına mı yanarsın yıkılan eşyaların altında kaldığına mı yanarsın sevdiğin insanların yardım çığlıklarına mı yanarsın ve tamam öldük artık kurtuluşumuz yok deyip teslimiyetine mi. :( ve çaresizce teslim olurken yıllarca birçok anının olduğu binanın çökerken çıkan çatırdama yıkılma sesleri Allah kimseye yaşatmasın... Ve 37 kayıp. Sevinemedik kurtulduğumuza ve ölse idik kurtulur muyduk diye de düşünmedik değil Allah Affetsin gaflete düştüysek...
Nice anlatmak isteyipte anlatamadığım sessizliğimde boğulduğum çaresizce ölümü bekler olduk. Toparlanma süresi imkansız geliyor sanki bana. Gellerin ve gitlerin arasında bir oraya bir buraya kalakaldım. ????????????????

Allah cümlelerimizi her türlü felaketten korusun inşallah..
????

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
Yaşadığımız hayatı şeye benzetiyorum...
Immm... Hüzün =deniz... sandal =tebessüm
????

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
"Tel kırılsın gönül kırılmasın" diyen merhum Neşet Usta'ya rahmetle

Üst Alt