Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
yaaaa demek Aminler karşılıklı hemi:!!! Neyse bu eşsiz doktorumu sizlerlende paylaşayım... Tabii ki Kur'an Azimuşşan.. Kurandan ala Doktor mu olur.. Deneyin farkı farkedeceksiniz... Görün bakalım sinir neyim kalıyormu kimsede... Reçetenin RP si: S:1x1 hizb (1/4 ölçek) hepsi bu.. Yanında antibiyotaik olarak ta Cevşen alabilirsiniz hatta vitamin eksikli i varsa onuda içten bir yakarış halisane bir dua ile halletmek mümkün..

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
yaaaa demek Aminler karşılıklı hemi:!!! Neyse bu eşsiz doktorumu sizlerlende paylaşayım... Tabii ki Kur'an Azimuşşan.. Kurandan ala Doktor mu olur.. Deneyin farkı farkedeceksiniz... Görün bakalım sinir neyim kalıyormu kimsede... Reçetenin RP si: S:1x1 hizb (1/4 ölçek) hepsi bu.. Yanında antibiyotaik olarak ta Cevşen alabilirsiniz hatta vitamin eksikli i varsa onuda içten bir yakarış halisane bir dua ile halletmek mümkün..

yaaaaaaa nasılmıs oyle uc kurus bes kofte oylemıı ıste boyle alırlar lafı agzından guzel dıyorsun suphesız de....
de sı var ıste neysem kalsın artık bu saol yıne de

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Pek hoşuna gitmedi gibi maussema :) Teşhis ve tedavi birebirdir ona göre iyi düşün...

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Pek hoşuna gitmedi gibi maussema :) Teşhis ve tedavi birebirdir ona göre iyi düşün...

yok yaa nıye hosuma gıtmesın sankı benı tanımıyorsun ;( teshıs ve tedavıye sozum yok amenna..

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
gunlugume bu gun bir sey yazmiyacagim ...

bu gunun sayfasi bos kalsin istedim .. :) :)

Ş

ŞEVVAL

Guest
günüm ne güzel denecek kadar güzel neden kötü denecek kadar kötüydü..aslında ben hep mutluluk oyunu oynadı ım için günlerim hep güzel geçer..yani insanlar öle zanneder aslında içim kan a lıyodur..ama bugün herşey güzeldi diyebilirim ama sadece üzüldü üm tek şey var ..bir ablamın kalbini kırdım sanırım keşke ona öle davranmasaydım yada sussaydım...yada..yada...ne bileyim öle işte şuan moralim bozuk...allahım sen bana yardım et..

M

maussema

Guest
bıtanem heralde o ablan benım yada kendı uzerıme alınayım baskaları olmasın da...
sunu unutmakı hayatta ınsanlar hep hata yapar sımdı demekı ben hatamı ettım hayr bılakıs belkı buuyk olarak hatalı olan bendım ama onemlı olan bunun farkına varmaktr..bızım encok yaptıgımzda bu belkı ınsanlara kızıp kırılıp yuzlerıne soylememek aksı halde herıkı tarafta ıcten ıce kendını yer bıtırır soyleyınce de uzulurler...fakat su da varkı yolda gıden bır ınsan takıldıgı bır cukuru doldurmadan gecerse ordan donusde yada tekrar gecmek ıstedıgınde aynı cukura yenıden takılır yada baskasının takılmasına fırsat verırı bu haları gorup doldurmak gerekırkı ne kendımıze ne de baskasına tekrarlamayalım dımı :) :) :) hakkını helal et hersey ıcın sen bana bakma gonul huzuruyla yat uyu
amma da cok konusmusum yaa :D :D

Ş

ŞEVVAL

Guest
çok sa ol o güzel yazıların için abla...artık rahatça yatabilirim:)ama artık emin ol ki suyun yaptı ını yapmıycam:)ama sende bana yapma olur mu aşkımmmmm:)sanada iyii geceler..dualarım seninle buarada derdini bilmiyorum..bana da anlat ya..

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
çok sa ol o güzel yazıların için abla...artık rahatça yatabilirim:)ama artık emin ol ki suyun yaptı ını yapmıycam:)ama sende bana yapma olur mu aşkımmmmm:)sanada iyii geceler..dualarım seninle buarada derdini bilmiyorum..bana da anlat ya..

anlastık cok agır konsmusum yaa ozur su gıbı degl tabıkı o baska neysem..
derdım bende kalsın cetemın reısı olark musab bılır saolsun bıde dostum ama sız de dularınzla katkıda bulunun ıns sımdıden allah razı olsun

Üst Alt