Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
hangisini anlatim en başta hiranın yazısına sonra kendi hayatıma aglıyorum ...

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
İlk günler kolaydı günlük. Kalabalık, gelen, giden, Mevlüd'ü, davası derken bir kendimizle başbaşa kalamamış, anıları hatıra getirememiştik evde. Şimdi ise, gündüzler öyle yada böyle yine geçiyor ama gece sabah olmak bilmiyor günlük. Ailece, üst kattan gelecek olan ayak seslerini bekler olduk her akşam. Mutfagın camından içeri gizlice girip, yemek tenceresini götürmesini , balkondan ip sarkıtıp oturma odasına girmesini, aniden bizlere sarılmasını , muzipliklerini, kısacası onu çok özledik.. Biliyorum, özlem hep olacak. Ölüm AllaH'ın emri..Kavuşmak muhakkak olacak..Vuslat ahirette..Ahirete degin yüreklerimizdeki acı devam edecek ama..Ama işte...

Günlük, bilemiyorum.. Herşey normale nasıl ve ne zaman döner.. Veya biz nasıl ve ne zaman kavuşuruz. Bende bıraktıgı boşluk , kalbimdeki acısı çok agır ..Ölüm gerçekten varmış günlük ve sanıldıgından da acıymış, ve sanıldıgından da daha fazla zevkleri acılastırırmış ;(

Sabır..Sabır..Sabır...Günlük...

Mutsuzum günlük, çok mutsuzum...

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
hiram canım şu an okadar duygusal ve zor bir dönemdeyimki walla bide bu yazılarını görünce inan zor tutuyorum kendimi ;(

sözlerim tükeniyor hiram diyicek bir şey bulamıyorum ...

Ü

üsame

Guest
Orjinal Yazarı Hira
İlk günler kolaydı günlük. Kalabalık, gelen, giden, Mevlüd'ü, davası derken bir kendimizle başbaşa kalamamış, anıları hatıra getirememiştik evde. Şimdi ise, gündüzler öyle yada böyle yine geçiyor ama gece sabah olmak bilmiyor günlük. Ailece, üst kattan gelecek olan ayak seslerini bekler olduk her akşam. Mutfagın camından içeri gizlice girip, yemek tenceresini götürmesini , balkondan ip sarkıtıp oturma odasına girmesini, aniden bizlere sarılmasını , muzipliklerini, kısacası onu çok özledik.. Biliyorum, özlem hep olacak. Ölüm AllaH'ın emri..Kavuşmak muhakkak olacak..Vuslat ahirette..Ahirete degin yüreklerimizdeki acı devam edecek ama..Ama işte...

Günlük, bilemiyorum.. Herşey normale nasıl ve ne zaman döner.. Veya biz nasıl ve ne zaman kavuşuruz. Bende bıraktıgı boşluk , kalbimdeki acısı çok agır ..Ölüm gerçekten varmış günlük ve sanıldıgından da acıymış, ve sanıldıgından da daha fazla zevkleri acılastırırmış ;(

Sabır..Sabır..Sabır...Günlük...

Mutsuzum günlük, çok mutsuzum...

;( ;( Ölüm acısı zordur be ablam, bilirim

İnsanoglu herşeye alışıyor,ayrılıga,acıya,ölüme....

Rabbim sabrınızı daim kılsın ablam... ;(

H

hayrunisa

Guest
;( ;( canımmm ablammm. rabbim sizlere sabır versin. rabbim çokk çok yardımcınız olsun. ;(

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
sevgili gunluk

bu gun biraz mutluyum ...
niemi yine netime kavustum ..:)

insaallah bir daha sorun olmaz..:)

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Vurmasın pencerene keder rüzgarları,degil mi ki bu hayat denilen sürgünlügünde bir sonu var,gecer bu karanlık günler gözüm,hicbir sey düzelmese de herşeyi unutturur ölüm...

Hersey inanmakla başlıyor,herşey inanmakta bitiyor.Senin güzel günlerinde unutmadıgın Rabbin,seni dar günlerinde unutmayacaktır!

Rabbim bırakma nolur ellerimi...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
sevgili günlük bugün kızımn çeyizi yüklendi

canım çok sıklıyor içim acıyor ;( ;( ;( ;(

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah sabır versin ve ellerinizi hiç bırakmasın ablacı ım...

M

maussema

Guest
hayata yenıden baslamakkk...herseferınde yenıden sılkınıp ayaga kalkmak...rabbım bu alemde tek dost tek sevgılı sensın ;(

Üst Alt