Zaman gösterdi ki, cennet ucuz değil; cehennem dahi lüzumsuz değil. (Bediüzzaman)
Gölge Dost İstersen Allah Yeter Üyelik Tarihi 1 Kas 2005 Mesajlar 4,662 Aldığı Beğeniler 29 Konum İstanbul - Eyüpsultan Takım Galatasaray 26 Nis 2009 #141 Zaman gösterdi ki, cennet ucuz değil; cehennem dahi lüzumsuz değil. (Bediüzzaman)
Gölge Dost İstersen Allah Yeter Üyelik Tarihi 1 Kas 2005 Mesajlar 4,662 Aldığı Beğeniler 29 Konum İstanbul - Eyüpsultan Takım Galatasaray 29 Nis 2009 #142 Dervişlikle, âşıklık bir arada olursa sultanlıktır. Aşkın kederi, keder değil, çok değerli bir hazinedir. Fakat bu hazine gizlidir. Ben gönül evini kendi elimle yıktım, harab ettim. Çünkü definenin harap yerde saklı olduğunun bildim. Hz. Mevlâna Celaleddin-i Rumî (k.s.)
Dervişlikle, âşıklık bir arada olursa sultanlıktır. Aşkın kederi, keder değil, çok değerli bir hazinedir. Fakat bu hazine gizlidir. Ben gönül evini kendi elimle yıktım, harab ettim. Çünkü definenin harap yerde saklı olduğunun bildim. Hz. Mevlâna Celaleddin-i Rumî (k.s.)
Gölge Dost İstersen Allah Yeter Üyelik Tarihi 1 Kas 2005 Mesajlar 4,662 Aldığı Beğeniler 29 Konum İstanbul - Eyüpsultan Takım Galatasaray 3 May 2009 #143 Dünya ve ahirette iyilik, sabır ile ele geçer. (Câfer Huzâ R.A.)
Gölge Dost İstersen Allah Yeter Üyelik Tarihi 1 Kas 2005 Mesajlar 4,662 Aldığı Beğeniler 29 Konum İstanbul - Eyüpsultan Takım Galatasaray 8 May 2009 #144 Allah tarafından,seni gören ve murâkebe eden gözcüler vardır. Hz. Ebu Bekir (R.A.)
Gölge Dost İstersen Allah Yeter Üyelik Tarihi 1 Kas 2005 Mesajlar 4,662 Aldığı Beğeniler 29 Konum İstanbul - Eyüpsultan Takım Galatasaray 13 May 2009 #145 Gençliğin kıymetini ihtiyarlar, huzurun kıymetini huzursuzlar, sıhhatin kıymetini hastalar, hayatın kıymetini ölüler bilir. (Hatim-i Esam R.A.)
Gençliğin kıymetini ihtiyarlar, huzurun kıymetini huzursuzlar, sıhhatin kıymetini hastalar, hayatın kıymetini ölüler bilir. (Hatim-i Esam R.A.)
menzil_gülü Ne Mutlu Müslüman olana.. Üyelik Tarihi 24 Mar 2008 Mesajlar 2,584 Aldığı Beğeniler 20 Takım Fenerbahçe 13 May 2009 #146 Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür...
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür...
Gölge Dost İstersen Allah Yeter Üyelik Tarihi 1 Kas 2005 Mesajlar 4,662 Aldığı Beğeniler 29 Konum İstanbul - Eyüpsultan Takım Galatasaray 23 May 2009 #147 "Kişi anasından iki kere doğmadıkça, Göklerin Melekûtuna ulaşamaz." (Hz. İsa)
vakkas YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Eki 2008 Mesajlar 7,027 Aldığı Beğeniler 42 Konum karaman,almanya Takım Diğer 23 May 2009 #148 Mesnevi'den ; Her ağlamanın sonu, gülmektir. Sonu gören adam, mübarek bir kuldur. Akar su nerdeyse, orası yeşerir; nerde gözyaşı dökülürse oraya rahmet nazil olur .
Mesnevi'den ; Her ağlamanın sonu, gülmektir. Sonu gören adam, mübarek bir kuldur. Akar su nerdeyse, orası yeşerir; nerde gözyaşı dökülürse oraya rahmet nazil olur .
MüptelaN YD Üyesi Üyelik Tarihi 22 May 2009 Mesajlar 158 Aldığı Beğeniler 3 Konum bulut,deniz,yağmur... Takım Trabzonspor 24 May 2009 #149 Ulaşamadığına tevekkül, Ulaştığına razı, Kaybettiğine sabır gösteren kişi, takva ehlindendir. İmam-ı Gazali
Ulaşamadığına tevekkül, Ulaştığına razı, Kaybettiğine sabır gösteren kişi, takva ehlindendir. İmam-ı Gazali
menzil_gülü Ne Mutlu Müslüman olana.. Üyelik Tarihi 24 Mar 2008 Mesajlar 2,584 Aldığı Beğeniler 20 Takım Fenerbahçe 27 May 2009 #150 "beklİyorum.. Öyle bİ vakİtte gel kİ vazgeÇmek mÜmkÜn olmasin..." (orhan velİ)