Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
“Duyguları kapıda bekletiyorum. İçerde yabancılar var. Kapıyı açtığım zaman,kimseyi bulamıyorum dışarıda..”
Cemil Meriç/jurnal 2

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
"Vapurda Çay Simit" programında konuk olarak gelen Ahmet Mümtaz Taylan'ı dinliyorum. Kendisine "her iş zordur ama sizce en zor iş nedir?" diye bir soruldu.

Ahmet bey ise müthiş bir cevap verdi: "Zor iş nedir biliyor musun? Zor iş günde 13, 15, 17 saat çalışıp evine 200-300 lira getirenin işi zordur. Bizim iş değil. Bizim hiçbir şekilde şikayet etme lüksümüz yok. Asıl zor işi onlar yapıyor." dedi... @vapurdacaysimitsohbet
Alıntı

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
"Hayat birinin yaşadığı birşey değil, hatırladığı ve nasıl hatırladığını anlatmak için yaşadığı birşeydir."

" Büyükannem, en acımasız şeyleri, kılını bile kıpırdatmadan, sanki yalnızca gördüğü şeylermiş gibi anlatırdı bana. Anlattığı öyküleri bu kadar değerli kılan şeyin, onun duygusuz tavrı ve imgelerindeki zenginlik olduğunu kavradım. Yüzyıllık Yalnızlık'ı büyükannemin işte bu yöntemini kullanarak yazdım"

"Ağlama çünkü bitti; gülümse çünkü oldu..."/ gabriel garcia marquez

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
"Hayat birinin yaşadığı birşey değil, hatırladığı ve nasıl hatırladığını anlatmak için yaşadığı birşeydir."

" Büyükannem, en acımasız şeyleri, kılını bile kıpırdatmadan, sanki yalnızca gördüğü şeylermiş gibi anlatırdı bana. Anlattığı öyküleri bu kadar değerli kılan şeyin, onun duygusuz tavrı ve imgelerindeki zenginlik olduğunu kavradım. Yüzyıllık Yalnızlık'ı büyükannemin işte bu yöntemini kullanarak yazdım"

"Ağlama çünkü bitti; gülümse çünkü oldu..."/ gabriel garcia marquez

????Kafam karıştı
Yani insan ne kadar yalnızsa o kadar duygusuzlaşıyor ve bir o kadar düş kurabilirliği mi artıyor?
:gul:

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
????Kafam karıştı
Yani insan ne kadar yalnızsa o kadar duygusuzlaşıyor ve bir o kadar düş kurabilirliği mi artıyor?

herhalde tekdüzeliği benimsemeyenlerin çılgınlığı ,biraz asice ,biraz başkaca duyguları fark edişi mi ?

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
bizi hissedilmemiş kelimelerden kurtar
şefaatinle yavaşlat dünyayı...

kemal sayar

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
"İyi dostları bulmak zor,unutmak imkansızdır.Gerçek sevgi zor zamanlardan çıkar..."#John Green

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Bir ilim size ulaştığı zaman onu nakletmek için değil, hayatınıza nakşetmek için üzerinde düşünün ve iyi anlayın.
Zira ilmi rivâyet eden çoktur lâkin riâyet eden pek azdır.''

_Veysel Karanì Hz.

Üst Alt