Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
ben Avira Antivir kullaniyorum ve çok memnunum....diğerleri gibi pc yormuyor ve kasmiyor.....çok memnumum...istiyorsan kardes özel meil atabilirsin siteden yollariz inş......... yardimci oluruz bizler sizler için variz......

altun47

Dinler ve Diller diyarı

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
bence kaspersky den şaşmayın hepsini kullandım onun gibisini görmedim ama eski pc ler için önermiyorum ram i duşuk pc leri kasıyor çunku

volkan.0618

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
kardeşim ben şu an avast antivirüs kullanıyorum ve çok memnunum nod 32 falan ii degil benim gözümde casus yazılımları falan çok güzel tanımlıyo siliyo inndir.com dan falan indir işte kollanımıda basit

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
ben anlamıyom virüsten falan:lac:
arada bi ekranın tozunu alıyom iyi görünüyo(:

arexteo

мєяνєм

Aldığı Beğeniler
0
en iyi anti virüs hiç kullanmamak bilgisayarın erişimlerini kapatın ve anlıyorsanız 3 günde bir pardüs cdsi takıp pc'nizi tarayın hiç bi sorun kalmaz yada 64 bit Xp kurun hemen hemen virüsü yazılmış deyil gayet güvenilir

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
En İyi virus Prograsmı diye birşey yoktur Tüm virus Programları Program Yazarının Olusturdugu virusleri Buluyor.Bilgisayarınıza Virus girmesini istemiyorsanız Defreeze Programını Kullanınız...

Üst Alt