Hayırlı bayramlar..
mabed Bir_Katre Üyelik Tarihi 24 Eki 2005 Mesajlar 2,864 Aldığı Beğeniler 20 1 Eki 2008 #21 Hayırlı bayramlar..
MuhacirEnsar YD Üyesi Üyelik Tarihi 31 Eki 2005 Mesajlar 6,511 Aldığı Beğeniler 40 Konum MEDİNE Takım Fenerbahçe 1 Eki 2008 #22 Allah razi olsun.........
Bir_Katre RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM Üyelik Tarihi 4 Ağu 2006 Mesajlar 5,632 Aldığı Beğeniler 50 Konum Ağrı Takım Galatasaray 2 Eki 2008 #23 Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar Cenab-ı Allah'dan hayırlara vesile olmasını dilerim...
Acizane hizmet..hicret..sehadet.. Üyelik Tarihi 15 Eki 2007 Mesajlar 3,148 Aldığı Beğeniler 27 Konum ankara Takım Diğer 2 Eki 2008 #24 Uhuda_Sevdalı' Alıntı: yok ben sadece ikram ediyorum malum büyükler hizmet bekler ailenin küçüğü ben varken büyüklere iş yaptırmak yakışmaz bana dimi Genişletmek için tıkla ... tamam madem sadece ikramlar senden paraları ben alırım nakit ,ailemize özel kredi kartı da geçerli bugün oruçların kabul,günahları mağfiret edilmiş olanların bayramıdır... bayramımız mübarek olsun ...
Uhuda_Sevdalı' Alıntı: yok ben sadece ikram ediyorum malum büyükler hizmet bekler ailenin küçüğü ben varken büyüklere iş yaptırmak yakışmaz bana dimi Genişletmek için tıkla ... tamam madem sadece ikramlar senden paraları ben alırım nakit ,ailemize özel kredi kartı da geçerli bugün oruçların kabul,günahları mağfiret edilmiş olanların bayramıdır... bayramımız mübarek olsun ...
Hekimoglu YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Ağu 2005 Mesajlar 1,861 Aldığı Beğeniler 191 Konum Amerika 3 Eki 2008 #25 Tum yenidendogus uyelerinin Mubarek Ramazan Bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini cenab-i hakktan dilerim.... en guzele emanetle kalin... selam ve dua ile
Tum yenidendogus uyelerinin Mubarek Ramazan Bayramini en icten dileklerimle kutlar,hayirlara vesile olmasini cenab-i hakktan dilerim.... en guzele emanetle kalin... selam ve dua ile