Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
mübarek o yasta bu kadar derin ne anlatiyordun:hihi:

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
ayh bide hatırlasam :hihi:
arada bende merak etmiyor değilim hani:hihi:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Geçen sene eyüp cami karşısındaki banka oturmuş arkadışımı bekliyorum
Arkamdaki kaldırımda da 2 kadın oturuyor biri yaşlı biri genç
Eyübü bilenler kaldırımlarda dahi boş yer olmadıgını bilirler..

Neyse arkamdaki genç kadın yaşlı olanı sıkıştırıyor azarlıyor edepsizce bir yerlerine vuruyor kırıyor.küfür de cabası....Yaşlı kadın onun annesiydi :(

Belki rahatsız olur da vazgeçer diye önden kalktım :D arkaya yaşlı kadının yanına oturdum sesizce :D

Bu sefer bana saymaya başladı başka yermi yoktu niye gelip yanımızda oturuyosun...Ben annesine iyimisiniz dedim ses vermedi çok üzgün çaresizdi..

O sizin anneniz dedim :lac:..Kadın ayaga kalktı tabi bende :hihi:

Karşıma dikildi agzımın içine girecek..keyfimin kahyasımısın sanane sanane..hiç susmuyor bnde tek kelime etmedim..iyce sinir oldu küfür söylemeye başladı yine sustum kadın dellendi :hihi: Ona sadece nefretle bakıyordum ve biliyordum ki tek kelime etsem elinden bi kaza çıkacaktı :D

Yanından ayrıldım..
Biraz ilerde polisler vardı..Gittim şikayetçi oldum dedim kadın annesine zarar veriyor ve etraftakilerde rahatsız oluyor ama ses çıkaramıyorlar..

Polisler gitti kadını yanına ..Ben de uzaktan izliyorum :D
Biraz konuştular kadını sıkıştırdıgı yerden çıkardılar..ve onlarda ayrıldılar... :(

Veeee kadın beni gördü uzaktada olsak ..edepsizce el kol işareti yaparak el salladı ordan... :aaa:

Bende tabana kuvvet uzaklaştım :hahaha:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
Allah islah etsin :lac:

Üst Alt