Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı *perwerder*
mürekkebe ne hacet bizde kayıt var canlı canlı...... :p

perweder abimiz doğru söylüyor belki mürekkep yok ama iki defa oy kullanmayada müsadeleri yok.. ;)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
propoganda serbest ise burdan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum,oylarınızı bana yani silaucana verin:) :) =) :ehehhh:

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı silaucan
propoganda serbest ise burdan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum,oylarınızı bana yani silaucana verin:) :) =) :ehehhh:

benim üyelerim yapacağını bilir... :D (Sülo'nu dedii gibi oldu)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Propaganda işe karıştımı ben bunu iyi kullanırım..iyi reklam yaparım..ama kendim için değil..sizler için..fiyatta anlaşabiliriz.. :D seçim kazanmasını garanti debilirim...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Propaganda işe karıştımı ben bunu iyi kullanırım..iyi reklam yaparım..ama kendim için değil..sizler için..fiyatta anlaşabiliriz.. :D seçim kazanmasını garanti debilirim...

ben inanırım kardeşim sen güzel reklam yaparsın :p :p :p

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Ben hemen bir hesaplarımı kontrol edeyim size yetecek param varmı acaba :D
bide biz çok fena pazarlıkçıyızdır antakya deyine duracaksın bi kere sonra sen zararlı çıkmayasın exelance ;)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ben inanırım kardeşim sen güzel reklam yaparsın

eyvallah abla ;)

Ben hemen bir hesaplarımı kontrol edeyim size yetecek param varmı acaba
bide biz çok fena pazarlıkçıyızdır antakya deyine duracaksın bi kere sonra sen zararlı çıkmayasın exelance

tebessüm..Antakyalı diyince onlara bişey satmayacaksın aslında..dediğin gibi zararlı çıkma riskide var..sen şimdi para vermez benden de para alırsın kimbilir :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
BENDE 3 KISIYI SADECE MSNDEN TANIYORUM DIGER HICKIMSEYI TANIMIYOM ANCAKOKUDUGUM YAZILARINA GÖRE YAPTIM
ZATEN COGU OYUDA ÖYLESINE VERDIM :D

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
zaten herkes buradak kişileri yazılarından tanıyor..ve kişiliklerini tahmin ederek oylamada bulnuyorlar..en komik dediğimiz pasha belkide reel hayatta çok komik değildir..ama yazılarından çıkardığımız sonuç bu :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ExELaNcE
zaten herkes buradak kişileri yazılarından tanıyor..ve kişiliklerini tahmin ederek oylamada bulnuyorlar..en komik dediğimiz pasha belkide reel hayatta çok komik değildir..ama yazılarından çıkardığımız sonuç bu :D

exx tam üstüne bastın kaldır ayağını ben reel hayatta burdaki gibi deilim kbiraz ciddi takılırım..
biz sanatcılar içimiz kan ağlarken bile gülebiliyoruz...
:D

Üst Alt