Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İnŞiRaH

Evla İle meşgul

Aldığı Beğeniler
1,236
Takım
Diğer
546127_10151386477687759_199857531_n.jpg

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
[Kovulmuş şeytan'dan Allah'a sığınırım. Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla]

- (Ey Muhammed!) De ki: “Sizin, Allah’tan başka ibadet ettiğiniz şeylere ibadet etmem bana kesinlikle yasaklandı. Ben sizin arzularınıza uymam. (Uyarsam) o takdirde (Allah’ın yolundan) sapmış olurum ve ben doğru yola erenlerden olmamış olurum.”

- De ki: “Muhakkak ki ben, Rabbimden (gelen) kesin bir delil (Kur’an) üzereyim. Siz ise onu yalanladınız. Sizin çabuk gelmesini istediğiniz şey (kıyamet) benim elimde değildir. Hüküm yalnızca Allah’a aittir. O, gerçeği anlatır / gerçekleştirir. O, gerçeği geçersiz olandan ayırt edenlerin en hayırlısıdır.

[En’âm Suresi: 56, 57]

Celil Sami

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
Bismillâhirrahmânirrahîm.
Allah İndinde Din İslamdır
Ali imran suresi 19. ayet​

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
[Kovulmuş şeytan'dan Allah'a sığınırım. Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla]

- Rabbinin rızasını elde etmek için, ahiretten [kıyamet, tekrar diriltilme, hesap, ceza ve mükâfat günü olan karşılık (din) gününden] korkarak o gece vakitlerinde, secde eden, kıyamda bulunan ve böylece (Rabbine) itâat ve ibâdet eden kişi, (geçici dünya hayatını Rabbine ortak koşan kişiye) benzer mi hiç?

- (Ey Muhammed) De ki: “Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?” Ancak akıl sahibi olanlar düşünür / öğüt alırlar.

[Zümer Suresi: 9]

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
Cennetlikler, cehennemliklere (şöyle) seslenirler: “Rabbimizin bize vaadettiğini, biz gerçek olarak gördük. Siz de Rabbiniz’in size (azap) vaadini gerçek olarak gördünüz mü?” (Onlar da): “Evet.” derler. (7/A'râf, 44)

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik; artık bize mağfiret etmez ve bize merhamet etmezsen, mutlaka hüsrâna uğrayanlardan oluruz.”

(A’raf Sûresi, 23. Ayet)

Hz. Adem ile Hz. Havva’nın duası.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
“Şüphesiz mü’minler kardeştirler.” (Hucurat; 10)

Sessizliğim

^^Lâl Akşamlarında^^

Aldığı Beğeniler
5,442
Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım.
Takım
Galatasaray
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم

Allah-u Teâlâ şöyle buyuruyor:

“Ey iman edenler! Sabredin! (Düşman karşısında) sebat gösterin! Allah’ın yolunda aralıksız CİHAD ederek nöbet tutun! Ve Allah’tan korkun ki, kurtuluşa erebilesiniz.”

(Âl-i İmran 200)

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5,762
De ki: "İşte bu benim yolumdur. Ben ve bana uyanlar bilerek Allah'a çağırırız. Allah'ın şanı yücedir. Ben Allah'a ortak koşanlardan değilim."

Yusuf Suresi 108. Ayet-i Kerime

Üst Alt