Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Konun başında bitmişsin..2. sayfaya geçtiğimde de gelmişsin..
Gittiğinle geldiğin bir oldu..2 sayfalık gitmeler ve gelmeler..arada bir bende uygulayım bir nabız yoklaması yapıyım beni seven var mı? yok mu? iyi fikir ama :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
fesatsın sen fesat:) bak sana şöyle deyim: ben beni sevenlerle sadece forumda konuşmam.. ve beni seven arkadaşlarım için hiç gitmedim zaten.. hep irtibatta kaldık.... ben sadece foruma ara verdim.. iş ve ders yoğunluğundan dolayı....

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
fesatsın sen fesat:) bak sana şöyle deyim: ben beni sevenlerle sadece forumda konuşmam.. ve beni seven arkadaşlarım için hiç gitmedim zaten.. hep irtibatta kaldık.... ben sadece foruma ara verdim.. iş ve ders yoğunluğundan dolayı....

Ne fesatı bee..Benim kalbim çok temiz arada yumşatıcı filanda döküyorum katılığı filan kalmıyor..Hiç leke filanda yok finiş pembesiyle renk atma filanda olmuyor...:D

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
ha bu arada karamanın dolmuşçularına uyuz oldum.. dolmuşa bindim o kadar yavaş gidiyoduki KAPTAN SEN BENİ SAĞDA İNDİR BEN YÜRÜYEREK SENİ GEÇERİM demek zorunda kaldım..

kalbine gelince: kimyasal madde kullanmamaya özen göster;)

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Kaptanlarımıza laf yok..
Karaman dolmuşcularını hem sen nereden biliyorusun baki ? :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
her memleketin dolmuşuna binmişliğim var benim...

Üst Alt