Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Tamam o zaman ama gölgeyi kaldır bari illa metni işaretleyip mi okuyalım :D Bak benimkiler gayet net:D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : onur
Tamam o zaman ama gölgeyi kaldır bari illa metni işaretleyip mi okuyalım :D Bak benimkiler gayet net:D

Hadi öyle olsun bari..., ama penbemden vaz gecmem....

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
ALLAH senden ve burdaki yüreği güzellerden razı olsun
bende nasıl yapilacak diye merak ediyordum..
senin sayende öğrenmiş olduk..

Amin necmeddin abi senden de...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Geçeme bakalım ama böyle güzel olmuş hatta sen adminlere söylede üyelerimizin faaliyetleri bölümüne sana bi test yeri açsınlar sen geldikçe yaz oraya:D:D:D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : onur
Geçeme bakalım ama böyle güzel olmuş hatta sen adminlere söylede üyelerimizin faaliyetleri bölümüne sana bi test yeri açsınlar sen geldikçe yaz oraya:D:D:D

Heee bak bu iyi fikir hemen bana faliyet bölümüne bölüm acin beneneee bende isteremmm.... :D :D :D

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
sevmedim ben bunu on saatte yazılarınızın gelmesini bekliyorum
sinir bozucu :) tamam yeter :)
yapabiliyorsunuz anladık.. :p

chester

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Günes
Essselamun Aleykum arkadaslar, Index yapimini ögrenmem gerek bana acil kim yardim edebilir...
En azin dan nereden ögrenebilirim bunun icin yardimci olursaniz sevinirim...
Simdiden cok tesekkür ederim....Selam ve Dua ile...

Haa bir de buraya mesaj yazarken nasil renkli yazisiyosunuz onuda aciklarsaniz sevinirim....

s.a arkadaslar oncelikle sunu soliim konu acaip sapıtılmıs bence oncelikle sunu soliiim index yapmaya ndn gerek duyuyosun eger hackerliğe merak sardıysan sana sunu soliiim bana ozelden fln msj at seni bazı sitelere yonlendiriim eger şimdilik sadece index yapmak istiorum diosan benim üye olduum bi site var suanda üye fln almıor orada arama yaparsan bulursun şimdi okuanlar cyber-warrior sanna bilir ama deil savsak.com eger hala index yapmak istiosan ozelime msj at sana şifremi ve userimi veriim

Üst Alt