Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Karakatüleriniz güzel ama biz müslümanlara yakışan kötülüğe iyilikle karşılık vermek. Biz onlara bize yapmış oldukları gibi davranırsak onlardan ne farkımız kalır.Yine aynı şeyleri daha kötüsüyle karşılık vermezler mi. Peygamber efendimiz (s.a.v.) Taifde kendini taşlayanlar için beddua mı etmiştir?Yada onlara daha sonra aynı şekilde cevap mı vermiştir.

subat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : hakan_48
Karakatüleriniz güzel ama biz müslümanlara yakışan kötülüğe iyilikle karşılık vermek. Biz onlara bize yapmış oldukları gibi davranırsak onlardan ne farkımız kalır.

Peki hakan karde_im , biz müslümanlar olarak ne yapmal1y1z, yüzümüze tokat atana öbür yüzümüzü mü dönmeliyiz? Peygamber efendimiz S.A.V. belki kendini ta_layanlara o anda beddua etmedi ama daha sonra onlarla defalarca sava_t1. Demek ki her hareketin bir vakti var!

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Yapanlarin ellerine saglik...

Paylasim icin Tesekkurler "subat",sizleri tekrardan aramizda gormek bizleri memnun etti....

bu karikaturlerde hicbir mahzur gormuyorum,ne Yahudilige nede Hristiyanliga hitap etmiyor....bu sekil olmus olsa bizlere yakismazdi zaten ancak...

Herkesin bildigi Zalimlere hitap ediyor....

Zalimler icin yasasin Cehennem...

image0062ke.jpg

subat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Hekimoglu

Paylasim icin Tesekkurler "subat",sizleri tekrardan aramizda gormek bizleri memnun etti....

evet uzun bir ayr1l1ktan sonra Sizlerle olmak beni de mutlu etti, te_ekkür ederim. :)

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : subat
Karakatüleriniz güzel ama biz müslümanlara yakışan kötülüğe iyilikle karşılık vermek. Biz onlara bize yapmış oldukları gibi davranırsak onlardan ne farkımız kalır.

Peki hakan karde_im , biz müslümanlar olarak ne yapmal1y1z, yüzümüze tokat atana öbür yüzümüzü mü dönmeliyiz? Peygamber efendimiz S.A.V. belki kendini ta_layanlara o anda beddua etmedi ama daha sonra onlarla defalarca sava_t1. Demek ki her hareketin bir vakti var!
Peygamber efendimiz onlarla savaşmış ama kendisi ve çevresindekiler islamiyeti en güzel şekilde yaşamızlar bizler müslümanlar demek ki islamiyeti gerçek anlamda yaşayamıyoruz müslümanların başına gelen çoğu müsübetler aciz bence bundan kaynaklanıyor biz önce kendimizle olan cihadımızı bitirip daha sonra islam düşmanlarıyla savaşmalıyız yoksa karınca adımı kadar bile ilerleyemeyiz.

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Hakan kardeş iyi dersin hoş dersinde;

Filistinde yıllardır müslümanlar katlediliyor... bizim yaptığımız kendimizle cihad...!

Çeçenistanda mücahidler dünyanın en donanımlı ordusuyla dişe diş çarpışıyor... bizim yaptığımız kendimizle cihad...!

Pakistanda hergün ortalama on müslüman çocuğu açlıktan ölüyor... bizim yaptığımız kendimizle cihad...!

Afganistanda vahşet kol geziyor... Bizim yaptığımız yine aynı...!

Irakta... Ebu Garipte masum müslümanlar ölüyor mümine kardeşlerimiz bin türlü çirkefliğe maruz kalıyor... Biz hala aynı dertteyiz kendimizle cihad...!

Ya bir gün daha kendimizle cihadı bitiremeden düşmanlar kapımıza gelirse... Ya biz kendi derdimizdeyken başımıza bombalar yağarsa...
ozaman ne yapacağız şimdi gidin biz kendimizle cihaddayızmı dicez...

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Benim kendimizle cihadtan maksadım kendimizi düzeltemedikten sonra çevremizi nasıl düzelteceğiz bize yapılan zulümlerden nasıl kurtulabiliriz oralarda olan olaylardan bütün müslümanlar gibi bizlerde çok üzülüyoruz elimde olsa bende o kardeşlerimle omuz omuza savaşmak isterdim siz demek istediklerimi farklı alğılamışsınız.

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Benim kendimizle cihadtan maksadım kendimizi düzeltemedikten sonra çevremizi nasıl düzelteceğiz bize yapılan zulümlerden nasıl kurtulabiliriz oralarda olan olaylardan bütün müslümanlar gibi bizlerde çok üzülüyoruz elimde olsa bende o kardeşlerimle omuz omuza savaşmak isterdim siz demek istediklerimi farklı alğılamışsınız.

Kardeşim dediklerini gayet iyi anladım seninlede aynı fikirdeyim sadece bi özeleştiri yaptım yıllardır kendimizle mücadele halindeyiz artık kendimizi düzeltme vaktimiz geldide geçiyor anlatmak istediğim budur.

Selam ve Dua ile...

Üst Alt