Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
maaLesef temmuz ayinda Türkiyede oLamiyacagim...Anca Agustos/EyLüL gibi iznim var ve IstanbuLda oLacagim.. artik bizim yerimizede tani$irsiniz =)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Temmuz şart değilki yok öyle yağma :)

Agustos yada Eylül not ettim :anlastik:
herkes kendine uygun tarihi yazıyor ..

Nisan Da Merve,Ben,Altay abi,Mystery Hazır :)

e tebi yane :-O söyLememe gerek var mı..? :yemek:

Yoh saraylarda yaşatcam ben seni :kanki: :D

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
ve aleyküm selam ortayı bulmaya çalışıyoruz :boshayaller:

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Selamun aleyküm dostlar, yorumları sırasıyla okudum gördümki henüz 2si toprağım 4 kişi olumlu cevap vermiş,
arkadaşlar altaymustafa bugibi organisyonlara öncü olabilecek kapasiteye sahip bir kardeşimizdir gönül isterki tüm üyelerimiz toplanarak tanışıp kaynaşsın fakat kimsenin umudunu kırmak istemem ama kendi sitemizde,de birbayram sonu ve daha sonarda halısaha maçı düzenlenmiş ve bayram sonu toplantısı hariç halısaha maçına bende dahil üyelerimizin bir çoğu katılamadı yani toplanılantı günü ister istemez illaki hesapta olmayan bir aksilik çıkıyor, örneğin kandi adıma ben boş bir insanım allah'ın her günü ama ankara, ama izmir ama istanbul yani istediğim yere giderim ama randevulu bir gün illaki bir terslik oluyor.
Şimdi biz ya,ALLAH, ya,BİSMİLLAH diyelim toplantımızla ilgilenen kardeşlerimiz kendilerinin musait olacağı belirli birgünü burada yazsınlar tabiki herkesin sunduğu bir tarih diğer kardeşlerimize uymayabilir ama ortasıda bulunmaz değil ve öncü olan kardeşimiz toplantı gününü belirler üyelere email atar.
Bildiğiniz gibi ben fazla aktif olamıyorum gerekirse altay kardeşime diğer siteden tlf numaramı veririm kendisi bana bildirir.
selam ve dua ile

Teşekkür ederim abim. İnşallah üstesinden geleceğiz.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
hayırlısı olsun ağustosun 10 unda ramazan başlıyo ona göre bi gün ayarlayın.. ikincisi buluşmanızı çok isterim ve buluşma sonrası buradaki yorumlarınızı izleyip gülmek isterim.. inşallah bende toplantıya tele-konferans sistemiyle iştirak ederim:)

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
hayırlısı olsun ağustosun 10 unda ramazan başlıyo ona göre bi gün ayarlayın.. ikincisi buluşmanızı çok isterim ve buluşma sonrası buradaki yorumlarınızı izleyip gülmek isterim.. inşallah bende toplantıya tele-konferans sistemiyle iştirak ederim:)

Sende ben gibi delisin. ;)

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Deli olmayana derlermi hiç deli diye

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
niye abi ne zaman nerde olacağım ne zaman ne yapacağım belli olmuyo diyemi:)

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Ne zaman ne diyeceğin belli olmuyo diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt