Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Hayatıma neyi yerleştirip neyi yerleştiremediğim ne seni ilgilendirir ne arkadaşların bu bir.. ikincisi: her okuduğum cümlede elimin altındaki neti karıştıracaksam buna vaktim yetmez.. istersen sen birara yazdıklarına bir kullanma klavuzu yayınla daha pratik olur bi iki

son olarak: Kuranı kerim arapça indi evet ama hepimizde arapça bilmiyoruz.. şurada sohbet ediyoruz icabında tartışıyoruz: dediğini herkesin anlamasını istiyorsan herkesin anlayacağı dilden yaz.. özüre gelince: yukarıdada dedim bu konuda benden nezaket beklemeyin...

Burada maç sonucu hava durumunu konuşmuyoruz ki sana araştır diyeyim?
Hayattaki amacımızı,bize yüklenen görevi anlatmaya çalışıyorum..Müslüman olarak bunu bilmek ve yaşama yansıtmak gerek diyorum..Bir müslüman olarak ta bunu sana tebliğ etmem şart!
Kuran-ı Kerimin meali var zaten ve hadislerin de keza..Alıp okursan kullanma klavuzuna gerek kalmıyor zaten..

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
o kullandığın kelimelerin türkçe karşılıklarıda var sen tutupta anlamayacağım dilden anlatırsan hiçbişi anlamam.. ne demişler: sen ne kadar anlatırsan anlat: ancak anladığım kadarsın.. (bölemiydi)

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
farzı kifayeye bir örnek vereyim istersen bir topluma bir kişi selam verdiğinde kimse almazsa tüm toplum sorumludur bir kişi alırsa toplumun üstünden sorumluluk kalkar... cenaze namazı içinde böyle...

yahu beni dellendirme kardeşim sadece kendim adına konuşmuyorum ben.. türkiyede ve türkçe bir sitede yazıyorsan herkesin anlayacağı dilde türkçe konuşacaksın aksi halde seni şikayet eder ve zindanlara attırırlar;)

Paşa

dellensen ne olur..

Ateş olsan düştüğün yeri yakarsın..

sana insanca güzel kardeşimiz açıklama yapmış ya diinleyeceksin ya susacaksın

sen ne dinliyon ne susuyon.

Ağzına emzikmi vermek lazım anlamadım ben..

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
farzı kifayeye bir örnek vereyim istersen bir topluma bir kişi selam verdiğinde kimse almazsa tüm toplum sorumludur bir kişi alırsa toplumun üstünden sorumluluk kalkar... cenaze namazı içinde böyle...

yahu beni dellendirme kardeşim sadece kendim adına konuşmuyorum ben.. türkiyede ve türkçe bir sitede yazıyorsan herkesin anlayacağı dilde türkçe konuşacaksın aksi halde seni şikayet eder ve zindanlara attırırlar;)

Öğreniyorsun yavaş yavaş güzel..
Öyle bir zorunluluğum yok,Kuran-ı Kerimden bir ayeti cümlede kullanmak ne zamandır suç olmuş????

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
hem öğreniyor hem tartışıyorsunuz ne güzel..
Arada birde karete tekvando olsa güzel olacak seyretmesi :D

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Paşa

dellensen ne olur..

Ateş olsan düştüğün yeri yakarsın..

sana insanca güzel kardeşimiz açıklama yapmış ya diinleyeceksin ya susacaksın

sen ne dinliyon ne susuyon.

Ağzına emzikmi vermek lazım anlamadım ben..

düştüğüm yer senin yanın olursa yağmurun falan söndüremez kardeş.. açıklaması beni tatmin etmiyor.. zaten açıklamayada gerek yok sadece anladığımız dilden konuş diorum

ne yani ortada bi konu olacak ve orada geçen cümleyi ben anlamayıp aval aval bakacakmıyım: bakmam arkadaş

son olarak: üslubumu aştırma

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Öğreniyorsun yavaş yavaş güzel..
Öyle bir zorunluluğum yok,Kuran-ı Kerimden bir ayeti cümlede kullanmak ne zamandır suç olmuş????

suç değil tabiki: mesela bir hocayı dinlerken hoca bir ayet okuyor peşinden hemen anlamınıda söylüyorki oradaki cemaat bunu anlayabiliyor.. ee siz ne yapıyorsunuz: sanki buradaki herkes hocaymış gibi yazıyorsunuz anlamayacağımız birşeyi: ondan sonrada bilmiyorsan senin suçun/elinin altında internet var... gibi cevaplar veriyorsunuz.. yapıyorsan tam yap yarım yapma hoca

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Aynaa .. Bilgilendirdin ve fark ettirdin kıymetlim ..

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
düştüğüm yer senin yanın olursa yağmurun falan söndüremez kardeş.. açıklaması beni tatmin etmiyor.. zaten açıklamayada gerek yok sadece anladığımız dilden konuş diorum

ne yani ortada bi konu olacak ve orada geçen cümleyi ben anlamayıp aval aval bakacakmıyım: bakmam arkadaş

son olarak: üslubumu aştırma

Ateş olsan düştüğün yeri yakarsın demiştim..

Yagmur her zaman ıslatmaz haberin olsun...

uslubumu aştırma diyorsun ama sadece diyorsun???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt