Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Aslında bu sorunun net bir cevabı yokmuş
ancak kendi fikrimi paylaşabilirim
ilk önce yaşlı adamı arabaya alırım
böylelikle hem hem yaşlıya hurmet etmiş hem çok tanışmak istedigim hayatımın kişisinin sempatisini kazanmış olurum
o kişinin irtibat numaralarını alıp kendisine birşey olmıyacagını ve her ihtimale karşı yanında zaten bir doktor bulundugunu izah ederim
ki doktora gelince o zaten bukadar zor bir durumda olan hasta bir adamın yerini almak istemek (hipokrat yemini var nede olsa:) ) ben teklif etsem o kabul etmez

vel hasılı kelam herkes memnun olur gibime geliyor
ama bu acizane düşüncemdir başka fikriolan varsa buyursun

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
ama oldu mu şimdi? ?(bende o işe alınan kişinin ne dediğini ve neden işe alındığının cevabını vereceğini zannettim,sen kendi düşünceni paylaştın olmazki, :ptebessüm.....

o zaman bende kendi cevabımı veriyorum,şöyleki; hasta ve doktor beraber kalınca ,hastaya bişey olunca doktorumuzun müdahele edebileceğini düşünerekten, hayatımın anlamı ?((o da neyse) onu alırdım arabaya,ohhhhhhhhhhh,kimsenin itiraf edemediğini itiraf ettim, :p :p :p :p

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
Orjinal Yazarı eslem
valla ben olsaydım arabanın anahtarını doktora verirdim arabayı o kullanır hasta adamıda yanınada oturtup yollardım ve bende hayatımın aşkıyla kalıp otobus durağında tanışma fırsatı yakalamış olurdum :D :D

ya bide eslemin kafası çalışmıyo diyolardı :D

=) =) iyi cevap bende olsa öyle yapardım herhalde. :)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Orjinal Yazarı silaucan
ama oldu mu şimdi? ?(bende o işe alınan kişinin ne dediğini ve neden işe alındığının cevabını vereceğini zannettim,sen kendi düşünceni paylaştın olmazki, :ptebessüm.....

o zaman bende kendi cevabımı veriyorum,şöyleki; hasta ve doktor beraber kalınca ,hastaya bişey olunca doktorumuzun müdahele edebileceğini düşünerekten, hayatımın anlamı ?((o da neyse) onu alırdım arabaya,ohhhhhhhhhhh,kimsenin itiraf edemediğini itiraf ettim, :p :p :p :p

kusura bakmayın arkadaşlar biliyorum olmadı ama neyapabilirim cevabı bilmiyorum :( bende bu şekilde okudum
ama ben cidden hastayı alırdım
hemencecik doktor var diye yelkenler suya indi demi
vicdan ya
adamın hastaneye yatması lazım tek doktor bişi yapamaz
(mesela diyalize girmesilazım) :D
bak bak hemende ortaya dökülüyor niyetler
hiçbirşey hayat kurtarmaktan önemli degildir
ne aşk ne meşk :rolleyes:

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
benim yapacağım önce hastayı en yakın hastaneye götürür düm daha sonra gelip hayalimdeki rüyamı istediği yere bırakırdım sonrda doktoru alıp istediği yere bırakırdım.
doktorda her halde o kadarını düşünür değilmi önce hasta sonra bayan ve kendisi ne de olsa erkek ne olursa olsun kendi başının çaresine bakar :) :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Eslem cevabı vermiş siz neyi tartışıyorsunuz ki :]

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ben de Hastayı alırdım muhakkak...

Kendimi ölçüp tarttım, ruhum bunu söylüyor....

:)

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Çok basit tabiki tanışmak istediğim kişiyi alırdım hayatımı kurtaran o doktor değilde başka bir doktor olabilirdi e yaşlı adamada doktor bakar artık

Üst Alt