Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun Bayram abi bende bazen büyük ablamızın elini öpmeye kalkardım elini uzatmazlardı niye acaba elini uzatmıyor diye düşünürdüm ama zaman ilerledikçe öğrendim ama şimdi daha iyi anladım emeğine sağlık

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
S.ALEYKUM EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR BU GÜNAHTAN KAÇINMAYA ÇALIŞIYORUZ BUNDAN ÖNCE EL UZATTIKLARINDA KARŞILIK VERMEMEKLE AYIP OLUR DİYE DÜŞÜNÜP O GÜNAHI BAZEN İŞLERDİM ŞİMDİ MAHÇUP OLSAMDA O GÜNAHA YÖNELMEDE KENDİMİ ÇEKİYORUM .ARTIK HERKEZ BİLSİN ÖNEMLİ OLAN ALLAHIN GÜCÜNE GİDECEK ŞEYLERDEN SAKINMAKTIR,BUNU HARAM SAYMAKTIR,BU DURUMDA KARŞIMIZDAKININ UTANMASI BİZİ RAHATSIZ ETMESİN İNŞALLAH,ÇÜNKÜ BUNU GÜNAH OLDUĞUNU BİLMEYENLER ARTIK ÖĞRENDİKLERİNDE ONLARDA KAÇINACAKLAR BU GÜNAHTAN İNŞALLAH.

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Bayram
ORiJiNAL YAZARI : fatsalı
yeterki tek günahımız o olsun......

Müslümanların en büyük yanılgısıda bu oluyor malesef,böyle dememiz bile neuzubillah helakımızın başlangıcı olur.

İnşeallah ben bir daha yapmayacağım demeliyiz. ;)

Evet haklısın Bayram kardeş...Rabbim dualrımızı kabul etsin..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun bayram kardeş çok hasas ve önemli konuya değinmisiniz
şükürler olsunki Rabbime el verme konusunda hiç taviz vermedim inşaallah bundan sonrada olmayacak sağolasın.

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Çok sevdiğim bi abimle bu konuyu tartışmıştık..günah olup olmaması konusunda..her nekadar tartışsakda oda dikkat etiğini söylemişti. :)
bende dikkat ediyorum hemde çok ama bazan olmuyo işte..Allah affetsin.. :(

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
ABİM BU KONUYA ÖNCEDEN CEVAP VERMİŞTİM...TEKRAR GÜNDEME GELMİŞ ....BENCE GÜZEL OLMUŞ EN AZİNDAN BİLGİS OLMAYANLAR İÇİN...?

AMA BEN GENE DİYORUM.. NE YAPAYİM ŞİM Dİ BEN ..KENDİMDEN MİSAL VEREREK...İŞİMİ BİRAKAYIM YOKSA KARŞI TARAFTA BİR BAYAN ELİNİ VERİNCE OLMAZ KARDEŞ BEN BAYANLARLA EL SIKIŞMAM ONUMU DİYEYİM.....

BURDA İŞYERİNDE ÇALİŞAN BİR ÇOK ÜYE ARKADAŞIMIZ VAR ..BAY OLSUN .. BAYAN OLSUN .. UZATILAN ELİ ACABA SIKMAMIŞLARMIDIR..?

YANİ BİZLER GÜNAY OLDUĞUNU BİR İNSAN OLARAK BİLİYORUZ ZATEN... GÖREVİM İCABIDA BENDE BİLİYORUM. DİYANET MENSUBUYUZ...

ŞİMDİ BEN SOKAĞA ÇIKIP EL SIKIŞMAK GÜNAHTİR DESEM BANA GÜLERLER..... HERKES BİLİYOR BU KONUYU... BİR MÜSLÜMAN OLARAK BUNLARI BİLMEK ZATEN BİZLERİN GÖREVİ...

BENCE GÜNDEMDEN DÜŞMESİ LAZİM BU VE BENZERİ KONULAR

ŞAYET ÖYLE DERSEK ORTALİĞİ KARİŞTİRMİŞ OLURUZ.. ZATEN GÜNDEM ALDİ BAŞINI GİDİYOR..YOK TÜRBANDI YOK ÇARŞAFTI YOK ÇENE ALTİ VEYA ÇENE ÜSTÜ... HAYIRLISI İLE TÜRBAN MESELESİ ÇÖZÜLDÜ GİBİ ......

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
=)Allah razı olsun
Allahu Tealanın karşı geldiği bir şeyi tabiki ne olursa olsun tasvip edemeyiz
yabancı bir erkek ile bayan el tokalaşıca arşı ala titrermiş
Rabbim senin karşı geldiğin işi yapıyorlar diye...
ne diyelim bildiğim tek şey yollar çok ince incelikle geçmek lazım
Rabbim rızası doğrultusundan ayırmasın
güzel önemli konuydu abi
amil olabilmek duam ile

machbelt

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
sapıklık niyetiyle baksan oda harama götüren hareket olur.sadece el sıkmak öpüşmek eylemi haramdır diye bakmayın.Değil.hangi niyetle yaptın ona göre.sen elini dostça sıktıysan niye günah olsun.sehveti azdırırd diyenlerde siz ne azıtan insanlarsınız derim.

Üst Alt