Karalamalar...
Katre-i Matem Men câle nâle. Üyelik Tarihi 2 Eki 2009 Mesajlar 4,267 Aldığı Beğeniler 49 Konum İstanbul Takım Fenerbahçe 17 Ocak 2011 #171
Katre-i Matem Men câle nâle. Üyelik Tarihi 2 Eki 2009 Mesajlar 4,267 Aldığı Beğeniler 49 Konum İstanbul Takım Fenerbahçe 17 Ocak 2011 #172 Bıktım usandım sürüklemekten onu, Senelerdir, ayaklarımın ucunda; Bu dünyada biraz da yaşayalım, O tek başına, Ben tek başıma. ORHAN VELİ KANIK
Bıktım usandım sürüklemekten onu, Senelerdir, ayaklarımın ucunda; Bu dünyada biraz da yaşayalım, O tek başına, Ben tek başıma. ORHAN VELİ KANIK
Katre-i Matem Men câle nâle. Üyelik Tarihi 2 Eki 2009 Mesajlar 4,267 Aldığı Beğeniler 49 Konum İstanbul Takım Fenerbahçe 17 Ocak 2011 #173 " Değil mi ki. Kavuşmalarımız topal. Ayrılıklarımız koşar adım! '' / Cahit Zarifoğlu
ervah Başyücelik Üyelik Tarihi 14 Eyl 2010 Mesajlar 515 Aldığı Beğeniler 3 Takım Fenerbahçe 17 Ocak 2011 #174 Düşümde Düşümde gördüm Cahit’i: Banka gibi bir yer, Aynı servise verilmişiz, Yolumu gözler. Baktım ki, toplamış memurlarını Nutuk çekmede şefimiz. El edip geçecektim yerime Sessiz. Cahit bu, dayanamadı, boynuma atıldı. Gözyaşlarını duydum yüzümde bir ara. O, düşümde ağladı. Bense uyandıktan sonra. Ziya Osman Saba
Düşümde Düşümde gördüm Cahit’i: Banka gibi bir yer, Aynı servise verilmişiz, Yolumu gözler. Baktım ki, toplamış memurlarını Nutuk çekmede şefimiz. El edip geçecektim yerime Sessiz. Cahit bu, dayanamadı, boynuma atıldı. Gözyaşlarını duydum yüzümde bir ara. O, düşümde ağladı. Bense uyandıktan sonra. Ziya Osman Saba
LAZOĞLU LAZOĞLU Üyelik Tarihi 11 Eki 2010 Mesajlar 1,134 Aldığı Beğeniler 14 Konum KARADENİZİN FIRTINALI YERİNDEN Takım Trabzonspor 18 Ocak 2011 #175 Bir Bardak Çay Gibi Ömür… Kimininki Bir Dikişte Biter. Kimininki İse Yudum Yudum…
Katre-i Matem Men câle nâle. Üyelik Tarihi 2 Eki 2009 Mesajlar 4,267 Aldığı Beğeniler 49 Konum İstanbul Takım Fenerbahçe 18 Ocak 2011 #176 Gözler iki ırmak gibidir,ne görürse düşürür kalbe MAHMUT USTAOSMANOĞLU(k.s.)
ervah Başyücelik Üyelik Tarihi 14 Eyl 2010 Mesajlar 515 Aldığı Beğeniler 3 Takım Fenerbahçe 18 Ocak 2011 #177 Katre-i Matem' Alıntı: Gözler iki ırmak gibidir,ne görürse düşürür kalbe MAHMUT USTAOSMANOĞLU(k.s.) Genişletmek için tıkla ... Oyy oyy Üstadım, vallaki de öyle. Ne dersin gözlerimizi kolacan edelim mi, gibisinden ACZ'nin bir sözü olacaktı.
Katre-i Matem' Alıntı: Gözler iki ırmak gibidir,ne görürse düşürür kalbe MAHMUT USTAOSMANOĞLU(k.s.) Genişletmek için tıkla ... Oyy oyy Üstadım, vallaki de öyle. Ne dersin gözlerimizi kolacan edelim mi, gibisinden ACZ'nin bir sözü olacaktı.
Katre-i Matem Men câle nâle. Üyelik Tarihi 2 Eki 2009 Mesajlar 4,267 Aldığı Beğeniler 49 Konum İstanbul Takım Fenerbahçe 18 Ocak 2011 #178 ervah' Alıntı: Oyy oyy Üstadım, vallaki de öyle. Ne dersin gözlerimizi kolacan edelim mi, gibisinden ACZ'nin bir sözü olacaktı. Genişletmek için tıkla ... Hadi bir sigaya çekelim gözümüzü ve gönlümüzü hepimizi sigaya çekecek bir Molla Kasım gelmeden.Cehalet ala vezni rezalet
ervah' Alıntı: Oyy oyy Üstadım, vallaki de öyle. Ne dersin gözlerimizi kolacan edelim mi, gibisinden ACZ'nin bir sözü olacaktı. Genişletmek için tıkla ... Hadi bir sigaya çekelim gözümüzü ve gönlümüzü hepimizi sigaya çekecek bir Molla Kasım gelmeden.Cehalet ala vezni rezalet
LAZOĞLU LAZOĞLU Üyelik Tarihi 11 Eki 2010 Mesajlar 1,134 Aldığı Beğeniler 14 Konum KARADENİZİN FIRTINALI YERİNDEN Takım Trabzonspor 18 Ocak 2011 #179 ah şu yalnızlık kemik gibi ne yana dönsem batar a...c...z
Katre-i Matem Men câle nâle. Üyelik Tarihi 2 Eki 2009 Mesajlar 4,267 Aldığı Beğeniler 49 Konum İstanbul Takım Fenerbahçe 18 Ocak 2011 #180 Hey!balçık yüzlü,dünyanın şımarık kızı, Yedi yıldızın ecesi sesinden, Bir türkü anlat bana. Kırkıma yetiş bari... Katre.
Hey!balçık yüzlü,dünyanın şımarık kızı, Yedi yıldızın ecesi sesinden, Bir türkü anlat bana. Kırkıma yetiş bari... Katre.