Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
tıpçı:):) beden öğretmenine bedenci dediğimiz gibi:) din öğretmenine dinci:)

kardeş hastanede sadece tıpçılar olmaz hastalarda olur:):Y)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
fillerde aynı... demek ki neymiş fedakarlık için bedenin değil yüreğin cüssesi önemliymiş :gulver:

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Emeğine sağlık toprağım,
Bende kısaca özel birşeyler karalayayım,
Yıllar önce kamyonculuk yaparken benim bir köpeğim vardı, nezaman yoldan gelsem eve henüz 2 - 3 klm,yaklaşmışken bibakardım benim köpek önüme gelmiş,
arabanın önünde oynaşa oynaşa eve kadar koşardı ama neyazıkki bunu çekemeyen adi bir akrabamız köpeğimi zehirledi, ve köpeğim ölüsünü bize göstermedi, köpek birgün eve gelmeyince çocuklar ararken kuytu bir köşede ölüsünü buldular, veben halen daha üzülüyor ve o karaktersiz kişilere lanet gönderiyrum inşallah kendileride köpeğime verdikleri zehirle köpeğime çektirdikleri acının kat kat fazlasını kendileri çekerler.

İçimdeki kapanmayan yaramı deştin be toprağım
48449203.gif

Not: Konu,nun bunları biliyormusunuz bölümüne taşınması daha uygun olur.

sen o hayvanına köpek deme... onu zehirleyene de.÷. ne biçim insanlar var yaa. nasıl kıyarlar

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
:aro:Esselamü aleyküm.çok enteresan bir olay.bir karınca kadar olabilirsek ne mutlu bize .mevlam cümlemize hayırlı ölümler nasip etsin .bizleri peygamber efendimizle komşu etlesin .amin.
Cümleten Allah'a emanet olunuz.

Üst Alt