Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Mizah

Gül-i Hamra

~ Hafizet-ül Hadis ~

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Galatasaray
Yaz geldi malum temizlik yapıyoruz. Çatı katından eski ayakkabıları çıkarttık makineye atacağız. Erkek kardeşim evde uyuyordu. O arada arkadaşı eve gelmiş onu uyandırmaya. Ben de kapıdaki tüm ayakkabıları toplayıp attım makineye. Kardeşim uyanmayınca çocuk gitmek için kapıya çıktığında ayakkabısını göremedi çünkü makineye atmıştım. Garibim bir şey de diyemedi kapıda bekliyordu. Annem kardeşimi beklediğini sanarak gelmeyecek deyince çocuk da şey burada ayakkabılarım vardı ama dedi. Tabi beni bir gülme aldı. Sonra koşa koşa makineyi kapayıp ayakkabılarını verdim. Allah'tan makine daha suyunu almamıştı .. :D

:D :D :D

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Yazık çocuğa ya :D

zah!d

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
5 yıl önce bir gün rahatsızdım işe gidememiştim.şirkette ürünleri kontrol etmeden göndermiyoruz.bensiz de asla ürünler müşteriye gönderilmiyor.ben gitmedim patron benim yerime kontrol edip göndermiş .bir sonraki gün işe gittim ürünlerin nerdeyse yarısı geri geldi.patron beni odaya çağırdı.patronun ürünleri gönderdiğini bilmiyorum.bana dedi geri gelen ürünlerle ilgilen ve tekrar hatalı olanları tamire gönder.bende o gün hem hastayım hemde bir asabilik üstümde.yanımızda modelist de var.onunda bir çok şeyden haberi oluyordu.ona dönerek hangi dengesiz göndermiş o ürünleri kontrol etmeden dedim.patron hiç istifini bozmadan.o dengesiz bendim' demesin mi.çok utandım hemen çıktım odadan cevap bile veremedim halende düşündükçe bi tuhaf oluyorum.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:hihi: :hihi:
hala ayni istemisiniz kardesim:)

zah!d

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
hayır değilim.bırakalı baya oldu :)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
O zaman tuhaf olmayın artık :D

ATA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
bugün bizim salonda müdüriyete bi amca geldi..

AMCA: Haftaya pazar düğünümüz burada olacak.. Resim albümünün rengini ayarlayalım
BEN: amca oğlunuzu (damadı) bana yollayın onunla ayarlayalım
AMCA oğlum yok damat benim..
BEN ha tamam o zaman....(utanmış gibi yapıp içten içe gülme durumları felan)...:)

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
Az önce başıma gelen bişeyi anlatiyim.

Annem bugün benden önce kalkıp bi yere gidecekti
bende
-anne sabah bana 35 tl bırak dedim

sabahleyin uyandırdı beni bunlar elektrik ,su ,telefon faturaları bunları yatır parasıda burda
burda da seninki var dedi başucuma koydu gitti

uyandım baktım ki benim param 30 tl.
yani dedim 5 tl eksik nasıl alcam ben şimdi bişey.

çıktım yola faturaları ödedikçe bozuk paralar artmaya başladı
bi baktım ki
toplamı

5 tl'ydi.. :D

ah şu annelerr

:hahaha: :hahaha:
Anneler Ne yapacaklarını yi ßilir ..:)
:hahaha: :hahaha:

kediler lordu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
14 15 yasindaydim maheleden hoslandigim bir cocuk vardi... bayram oldu giyindim bayramliklarimi suslendim karsisina gectim beni gorsun diye... tam cocuk bana bakarken hapsirdim ve burnumdan kocaman sumur fiskirdi

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
????Sürekli yolumun üzeri olan caddede bir tuhafiye gözüme ilişti.Bakayım diye girdim.Hayrlı olsun yeni mi açtınız dedim.Kadın baktı .Yok 3 yıl oldu deyince , sürekli yolum burası, yeni fark ettim, diyemedim.
????

Üst Alt