Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Özerklik ilan edenlere karşı ne yaptık...? Ben mi...? Çenem çalıştı, yarında mitingde bedenim çalışacak... Bu demektir ki, ben hiç bir şey yapmadım...

Özerklik ilan edilebilecek kadar demokratikmişiz...!

Nasıl mı temizleyeceğiz... Vatanımızın Türkiye Cumhuriyeti olduğu gerçeğini asla ve asla unutmayarak... Ülkemize ve Anayasamıza sahip çıkarak...

Geçenlerde de bir muhalefet Genel Başkanı. "Anayasanın ilk üç maddesine dokunmadan, diğerleri değiştirilebilir." demişti...! Oysa bilimez mi ki; Anayasanın ilk üç maddesini koruyan, 4. maddedir... O değiştiğinde ilk üç maddenin ne ehemmiyeti kalır...?

Unutmayalım ki; hükümetler ve insanlar geçicidir. Ancak ve ancak, Devlet yani Türkiye Cumhuriyeti devleti kalıcıdır... Bu gerçeği unutmamamız bile, vatana ihanet eden köpekler gerek sözle, gerekse eylemle istediğini yapsın, sonuç alamayacaktır...

Ülkeme, TSK ve bağlı olduğum Dinime gelen saldırıyı geçiştirebildiğimiz müddetçe, o pislikler LEŞ olmaya mahkumdur... Allahın izniyle tabii.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Rahat ol sevgili Katresu kolay değil öyle anayasanın değiştirilemez maddelerini değiştirebilmek .. O maddeleri değiştirmek demek Türkiye'nin kalkanını indirmesi demektir ki böyle bir devirde bunu yapmak delilik olur .. Şükürler olsun başımızda da deli bir başkan değil ama çılgın bir liderimiz var :)

BU VATANI DEDELERİM İSLAMI CİHAD DUYGULARI İÇERİSİNDE KANLARIYLA SULAYARAK ALDILAR .. DEDELERİMİN KANINA İHANET EDECEK OLURSAM NAMERT OĞLU NAMERTİMDİR .. BU VATAN BÖYLE ALINDI VE YÜREĞİ YETEN VARSA BÖYLE BİZDEN ALMAYA KALKIŞSIN .. BAŞKA TÜRLÜ BU TOPRAKLARDAN KARIŞINI KİMSE ALAMAZ .. İNŞAALLAH ..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Kurulduğundan bu yana AK parti üyesiyim.. R.Tayyip Erdoğan hayranıyım ama vallahi liderimde olsa hep bu konuda kendisini ve partisini eleştirmişimdir ...

Adana'da, Ak Partide yönetimde idim... Tüzükte olmamasına rağmen, kongre sabahı oy kullanamadım, çünkü atılmıştım...

Sebep: Yanlışları söylemekle yetinmiyor, araştırıp bulduğum belgeyle ibraz ediyordum... Demek ki, ben hiç siyasetçi olamayacağım. Ancak, kendime karşı olsun dürüst olduğumu biliyorum..

Oyum ise, hala Ak Partiye... Ha, bu yanlışlarını görüp susmak değil elbet, ancak diğer yanlışları da görüp, tarafsız konuşmakta fayda var...

Şartlar ne olursa olsun, hiç kimsenin ama hiç kimsenin askerime, Ülkeme, Vatanıma, yasalarıma yan gözle bakmasına asla ve asla izin vermem.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
adana'da, ak partide yönetimde idim... Tüzükte olmamasına rağmen, kongre sabahı oy kullanamadım, çünkü atılmıştım...

Sebep: Yanlışları söylemekle yetinmiyor, araştırıp bulduğum belgeyle ibraz ediyordum... Demek ki, ben hiç siyasetçi olamayacağım. Ancak, kendime karşı olsun dürüst olduğumu biliyorum..

Oyum ise, hala ak partiye... Ha, bu yanlışlarını görüp susmak değil elbet, ancak diğer yanlışları da görüp, tarafsız konuşmakta fayda var...

şartlar ne olursa olsun, hiç kimsenin ama hiç kimsenin askerime, ülkeme, vatanıma, yasalarıma yan gözle bakmasına asla ve asla izin vermem.

vermeyelimde ...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Başka yazmayayım... Elim kötü gidiyor çünkü... Yoksa hakka girecem. En iyisi bu konuyu kapatayım ben.

Bu konu için, Allaha emanet olun hepiniz kardeşlerim...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Kırk yılda en az kırk bin şehit verdik.Her olaydan sonra dağları dövdük durduk,sınır ötesine geçtik döndük ama malesef bu kanı hiç bir zaman durduramadık.Askerliğini yapanlar çok iyi bilir her zaman arkadan takip eden zor durumda kalır çünkü kaçan olmadık bir yere pusu kurarak zarar verebilir.Buda yıllarca böyle oldu.her ne kadar belirli kesimlerde hatalar olsa bile ihanet olsa bile Bu acı bu göz yaşı bu mantıkla asla son bulmayacağı anlaşılmıştır.Terör konusunda ya başka yollar bulacağız yada hükümetimizin attığı atacağı adımlara destek vereceğiz.Yeter artık dinsin bu göz yaşı dinsin bu acı artık analar babalar ağlamasın.
Şehitlerimize Rabbim rahmet eylesin yakınlara ve türk halkına sabırlar versin.
Mübarek üç ayların hürmetine mübarek kandillerin hürmetine Rabbim bu acıları bir daha yaşatmasın.
rabbim hainleri katilleri canileri kahreylesin.Amiiiiiiiin.
Vesselam veddua..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Kırk yılda en az kırk bin şehit verdik.Her olaydan sonra dağları dövdük durduk,sınır ötesine geçtik döndük ama malesef bu kanı hiç bir zaman durduramadık.Askerliğini yapanlar çok iyi bilir her zaman arkadan takip eden zor durumda kalır çünkü kaçan olmadık bir yere pusu kurarak zarar verebilir.Buda yıllarca böyle oldu.her ne kadar belirli kesimlerde hatalar olsa bile ihanet olsa bile Bu acı bu göz yaşı bu mantıkla asla son bulmayacağı anlaşılmıştır.Terör konusunda ya başka yollar bulacağız yada hükümetimizin attığı atacağı adımlara destek vereceğiz.Yeter artık dinsin bu göz yaşı dinsin bu acı artık analar babalar ağlamasın.
Şehitlerimize Rabbim rahmet eylesin yakınlara ve türk halkına sabırlar versin.
Mübarek üç ayların hürmetine mübarek kandillerin hürmetine Rabbim bu acıları bir daha yaşatmasın.
rabbim hainleri katilleri canileri kahreylesin.Amiiiiiiiin.
Vesselam veddua..

Amin ..

Üst Alt