Bu hayatda kendimi tanıdığımdan bu yana kendi adıma Yaşadığım tüm zorlukları inancımla yendim bi polar kansere ya da daha başka hastalıklardan bile daha zor bir hastalıktır ama toplum Tarafından pek alğılanamıyor maalesef .. Sürekli bi özgüvensizlik bi depresif haller bi mani atakları yaşamayan dan anlaması beklenilmez . Insan a insan OLDUĞUNU unutturan hastalık özetle .. Şimdi anlayacağım kimseye dini bir empoze değil sadece şu Açıdan bakın en sağlıklı saraylarda yaşayan çok mutlu insan da yaşlanıp 70 yılda gözü toprağa BAKIYOR . En sıkıntı çekende 70 yıl sonra toprağa BAKIYOR farkı şu ki mutlu ve sağlıklı olan onca yaşamı Mutluluğu sağlığı unutuyor geçiyor .. Sıkıntı çekende onca mutsuzluğu Bunalımı unutuyor geçiyor .. Yani imtihan Dünya'sı Kimi o bekleme salonu sınav yeri dünya da çok mutlu rahat kimi dertli sıkıntı ile imtihanda .. 70 yıllık bir yaşam 70 trilyonluk hatta sonsuz yaşam yanında bir hiç bir damla kadar .. Madem öyle asıl yaşam yeri bu dünya değil .. Boynundan aşağı Felç hiç bi yerini kıpırdatamıyan insan ile sağlık içinde hiç eksiği olmayan insan adaletsiz olurdu asıl yaşam yeri burası olsaydı ölüm olmasaydı . Ölüm imtihanın Bitiş zilidir . Herkes malı ile Can'ı ile sağlığı ile imtihan oluyor .. Allah sevmediği kuluna dert vermez Firavun'un başı bile ağrımadı rabbine yalvarmasın diye .. Benim Başıma ne gelse imtihanıdır boydan aşağı Felç de olsam ..bi polar hastası da olsam .. Kanserde olsam .. Sapa sağlam da olsam .. Hepsi birer imtihan kimine sabır etmeli kimine şükür etmeli .... Bu dünya ya o kadar bağlanmışız ki bunca insan sağlam neden ben hastayım demekten alıkoyamıyoruz .. Oysa durum bu değil bu benim imtihanım ve kazanacağım demeliyiz .. Bi polar hastalık bizi yıkamaz düzeleceğiz en azından çok iyi bir hale geleceğiz isyan etmeden Rabbimize ve hastalığımızı kabul edip şifa yani tedavi olarak ilaçlar ile .????