Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

Bu sonuclarda ne ciktigini birisi anlatirsa sevinirim...

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
ben anlatayım... güçlü klorik ile barışçıl soğukkanlı arasındasın. Ama daha çok güçlü klorik baskın. yönetici karakterde olurlar. ve muhakkak, her ne olursa olsun dediklerinin itirazsız yapılmasını isterler. Ama sende bu değişkenlik gösteriyor bazan daha ılıman gidebiliyorsun. zannedersem şartlara göre hareket ediyorsun.... nabza göre şerbet diyebilirim... avuç içine bakıp daha çok şeyler söylemek isterdim doğrusu....şimdilik teste göre tanımlama yapmaya çalıştım....karakterlerin özelliklerini yukardan okuyabilirsin....

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von Zühre
ben anlatayım... güçlü klorik ile barışçıl soğukkanlı arasındasın. Ama daha çok güçlü klorik baskın. yönetici karakterde olurlar. ve muhakkak, her ne olursa olsun dediklerinin itirazsız yapılmasını isterler. Ama sende bu değişkenlik gösteriyor bazan daha ılıman gidebiliyorsun. zannedersem şartlara göre hareket ediyorsun.... nabza göre şerbet diyebilirim... avuç içine bakıp daha çok şeyler söylemek isterdim doğrusu....şimdilik teste göre tanımlama yapmaya çalıştım....karakterlerin özelliklerini yukardan okuyabilirsin....

Evet gercekten beni anlatiyorsun...

avuc icine bakarakmi dedin???

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
evet öyle dedim... ama sadece yorum yaparım... bunun için senin avuç içini görmem gerekiyor....

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
yenibitelemresmi3wp.jpg

Buda benimki ama tam gerçekler degil biraz baştan savma oldu galiba :D:D:D

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
evet onur kardeşim... tam anlamıyla sensin.... sosyal, çabuk kaynaşabilen, ortamı yumuşatmayı bilen bir yapın var. çok fazla ısrarcı değilsin. "olsa da olur olmasa da" diyenlerdensin diyebilirim.... rahat bir insansın yani.... her konu hakkında yorum yapma yeteneğine de sahipsin hani.... daha fazla söylemek isterdim fakat vaktim dar......

Üst Alt